Як грати в шахи з Бет Хармон з серіалу "Хід Королеви"

Хід королеви / кадр з серіал

Серіал "Хід Королеви" став понад популярним і набрав мільйони переглядів на Netflix. Тепер з'явилася гра, де модно буде пограти в шахи з головною героїнею.

Серіал "Хід Королеви" вийшов на Netflix восени 2020 року, і викликав пильний інтерес, а потім захват від перегляду. Творці серіалу змогли задовільнити людей, які розбираются в шахах, і більш-менш передати настрій часу, в якому проходили дії.

Головна героїня Бет Хармон надихнула тисячі на те, щоб добиватися своїх цілей і йти до мрії, а також бути собою справжньою.

Тепер в мережі з'явилася гра - шахи, в яких гравець буде змагатися з самою Бет Хармон. У Бет буде різний вік і клас гри, відповідно до її рівнів в серіалі.

Хід королеви з Бет Хармон - гра:

Зараз у Бет сім віртуальних образів, відповідних силі гри шахістки різного віку. У розділі Комп'ютер кожен користувач може вибрати її відповідну по силі версію.Читати такожКращі серіали 2020: список серіалів, які варто подивитися вдома

Крім того, протягом гри будуть відкриватися віртуальні втілення відомих коментаторів і зірок шахів: МГ Хікару Накамури, ММ Денні Ренша, ЖМФ Олександри Ботес та інші, які відкриваються в процесі гри.

Хід королеви - актори і ролі

На сайті гри зазначено, що використання Бет Хармон схвалено Netflix.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти