Як за секунди очистити блендер: жінка показала дивовижний метод

Як швидко почистити блендер / колаж: Главред, фото: unsplash, скріншот: відео

Жінка показала цікавий лайфхак, як блендер може самоочиститися за допомогою двох інгредієнтів.

Блендери - це дуже корисні інструменти для приготування поживних смузі та змішування основи для супів і соусів. Різні види блендерів також допомагають дрібно нарізати інгредієнти. Однак, після кожного використання блендеру варто його ретельно почистити, але іноді це не буває дуже легко.

Радимо також прочитати корисний матеріал: Як почистити сифон на кухні: сантехнік назвав вибуховий засіб для будь-якого зливу.

Якщо у вас немає посудомийної машини і вам доводиться мити речі вручну, тоді гострі леза можуть завдати шкоди вашим рукам. Однак, якщо чищення блендера викликає у вас певний страх, тоді не варто хвилюватись, адже блогер у своєму TikTok показала простий спосіб, як швидко та безпечно вимити блендер, передає видання Mirror.

Жінка поділилася коротким відео, у якому вона розповіла, як блендер може самоочиститися, просто додавши в прилад рідину для миття посуду та воду.

Дивіться відео про те, як правильно очистити блендер:

Жінка продемонструвала цю техніку, спочатку швидко промивши блендер, щоб видалити зайву суміш для смузі. Потім додала в глечик трохи рідини для миття посуду та гарячої води та знову поставила його на підставку. Потім вона увімкнула блендер і запустила "низький" цикл.

Порада здається очевидною, але багато хто навіть не думав спробувати її. Багато підписників жінки були дуже вдячні за геніальний лайфхак.

Як приготувати універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти