Як підготувати город до зими восени: що потрібно зробити у вересні

Як підготувати город до зими восени / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Куди подіти листя восени опале на дачі та як підготувати сад до зими - деталі у матеріалі Главреду.

Чим знезаразити землю на городі восени, щоб на наступний рік вона мала кращу родючість - фахівці розповіли про правила догляду та обробки землі. Відомо, що найчастіше землю знезаражують за допомогою різних хімікатів. Зазвичай обирають хімічні речовини, як хлорне вапно та Фітоспорин-М. Також у народі часто можуть вносити у землю слабкий розчин марганцівки.

Фахівці в аграрній сфері також розповіли, що хлорне вапно необхідно вносити у ґрунт за 5-6 місяців до посадки сільськогосподарських культур. Вони розповіли про правила догляду за городом та садом, яких варто дотримуватись.

Що потрібно зробити восени на городі

Чи потрібно перекопувати город восени на зиму

Досвідчені фахівці та фермери часто змінюють спосіб обробки ґрунту восени, адже все залежить від цілей та завдань і як попередньо була оброблена земля.

На дуже зарослих ділянках, де є глибоке коріння непотрібних рослин або бур'янів - землю доведеться глибоко обробляти. Фахівці розповіли, що для цього існує два способи:

Однак, варто пам'ятати, якщо земля вже нормально окультурена, відсутні шкідники, тоді варто лише розпушувати верхній шар ґрунту, щоб внести добрива.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти