Дивно, але геніально: для чого досвідчені господині втирають горіхи в підлогу

Для чого господині втирають горіхи в підлогу - просте пояснення / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Експерт зі стилю життя поділилася ефективним способом видалення подряпин з дерев'яних підлог і поверхонь, для якого вам знадобиться несподіваний інструмент.

Про що ви дізнаєтесь:

Експерт з домашніх справ поділилася хитрим методом видалення подряпин з дерев'яних поверхонь. Карла, відома як @locationhouseofbeau у TikTok, показала несподівано легкий метод у своєму відео, де продемонструвала стильну вітальню, що наразі перебуває в процесі масштабного ремонту.

«Ми відкрили дерев'яну підлогу по всьому будинку, - пояснила Карла. «Деякі з них штучні, деякі - оригінальні».

Вона також згадала про нещодавній випадок на кухні, обладнаній вугільною плитою та цегляною стіною.

«Мені дуже подобається, але минулого тижня я випадково подряпала підлогу на кухні, коли витягала плиту. Потім я їла йогурт з волоськими горіхами і подумала: «О, Боже!» Я впевнена, що чула, що волоські горіхи позбавляють деревину від подряпин», - вказує вона, передає Mirror.

Карла вирішила ризикнути й показала у відео, як ретельно втирає волоський горіх у подряпини на підлозі, і дивовижно — це спрацювало.

«Це чудово спрацювало», - зраділа вона.

Після цього вона взялася видаляти інші пошкодження.

Вона застосувала цей метод на великій вм'ятині на дивані, а також на дрібних подряпинах у дитячій кімнаті, і тепер поверхні виглядають як нові.

Дивіться відео про те, як швидко приховати подряпини на дереві:

@locationhouseofbeau Actual mind blown!! ? Did you know about this hack?? Have I been living under a rock all this time?! My little mind was actually blown each time it worked ? I've tried and tested this hack and yes WALNUTS will get rid of scratches in wood ?? #besthackever#easyhacks#walnuthack#originalfloor#victorianhome#parquetfloor#neutrallivingroom#shakerkitchen#brickfireplace#homehacks#darklivingroom#lifehacks#originalfeatures♬ original sound - locationhouseofbeau

«У кімнаті моєї доньки є велика [подряпина], де був килим, і вона чудово спрацювала. Тож наступного разу, коли ви отримаєте подряпину на дереві, не панікуйте, а просто розколіть волоський горіх. Мій маленький мозок просто вибухав кожного разу, коли це спрацьовувало!», - ділиться жінка.

Mainland Furniture пояснює, що цей трюк працює завдяки натуральній олії у волоських горіхах, яка допомагає приховати помітні подряпини. М'якоть волоського горіха також заповнює глибші подряпини, роблячи їх менш видимими.

«Олія з волоського горіха потрапляє в подряпину і перефарбовує її, все просто. Цей метод ремонту подряпин на дереві найкраще підходить для легких подряпин на дереві», - додають експерти із Handle King.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти