У чому вимочувати курячу грудку: секрети приготування, про які раніше не знали

Навіщо вимочують курку / колаж: Главред, фото: pexels.com

В чому вимочувати курку від антибіотиків, щоб позбутись шкідливих речовин та покращити смак страви - Главред розібрався.

Главред розібрався, у чому вимочувати куплену курку, щоб позбавитись шкідливих і не природних речовин. Досвідчені господині та професійні кухарі рекомендують замочувати курку перед початком її приготування. Главред зібрав корисні поради, як правильно та у чому вимочувати курку.

Як вимочувати курку від антибіотиків

Яку частину курки в жодному разі не можна їсти

Більшість спеціалістів вважають, що найнебезпечнішою частиною курки - є шкіра. Відомо, що шкіра курки має підвищений рівень холестерину та неякісного жиру. Також у шкірі часто накопичуються залишки хлору, який здебільшого використовують для "освіження" курячих тушок, щоб надати їм товарний вигляд.

Крила курки містять лише шкіру та кістки, однак і вони є не надто безпечною їжею, адже під час їх приготування застосовують багато олії та приправ. Вживання такої їжі прискорює старіння організму людини.

Найбільш отруйною частиною курки спеціалісти вважають її внутрішні органи. Якщо в курку потрапляють паразити або її нагодували хімікатами - найперше страждають внутрішні органи.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти