Знову будуть сяяти: як правильно чистити дзеркала – 6 домашніх засобів

Як правильно чистити дзеркала / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Повернути дзеркалам блиск простіше, ніж може здатись на перший погляд.

Про що ви дізнаєтеся:

Дзеркала - це набагато більше, ніж просто аксесуари в наших будинках. Вони розширюють кімнати, грають зі світлом і додають індивідуальності. Але їхнє чищення може швидко перетворитися на справжнє випробування, пише sante+.

Як правильно мити дзеркало

Експерт з прибирання та обслуговування Даніель Один розповів, як без зусиль повернути дзеркалам блиск.

За його словами, звичайні засоби для миття вікон, хоч і практичні, але часто містять потужні розчинники та штучні ароматизатори. Ці речовини можуть залишати жир на поверхні.

«Обирайте м'які миючі засоби, такі як рідина для миття посуду, які не пошкодять дзеркало, але при цьому ефективно видалять плями. Щоб уникнути розводів, візьміть за звичку використовувати м'який засіб, особливо якщо дзеркалом часто користуються, наприклад, у ванній кімнаті », - додає експерт.

Як прибрати відбитки пальців з дзеркала

Відбитки пальців і пил - дві найпоширеніші проблеми. Ось кілька домашніх засобів, які допоможуть з ними справитись:

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Як правильно висушити дзеркало

Використовуйте гумовий скребок, щоб видалити останні краплі води або залишки миючого засобу. Це допоможе запобігти появі нових слідів. Після висихання, відполіруйте дзеркало чистою серветкою з мікрофібри. Це поверне вому блиск.

Коли краще мити дзеркало

Експерт з прибирання додав, що час доби, коли ви чистите дзеркала, може вплинути на результат.

«Коли ви чистите дзеркало під прямими сонячними променями, вода і засоби висихають занадто швидко, залишаючи видимі сліди. Тому віддавайте перевагу похмурим дням або менш сонячним годинам, щоб уникнути цього», - рекомендує він.

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Читайте також:

Новини заразКонтакти