Прихована функція: для чого потрібна щілина між корпусом та підошвою праски

Для чого щілина між корпусом та підошвою праски - таємна функція / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Прасування може перетворитися на нескінченну рутину, але є один маловідомий трюк, який може суттєво полегшити це завдання та зекономити час.

Прасування - це завдання, яке можна любити або ненавидіти, але немає кращого способу зберегти ваш одяг без зморшок.

Ті, хто регулярно прасує, знають, що є один предмет одягу, який може бути дуже вередливим - сорочки. Але, виявляється, у праски є прихована функція, яка може зробити ваше життя набагато простішим, повідомляє Express.

Ви помічали щілину між корпусом праски та металевою пластиною? Велика ймовірність, що ні, але, очевидно, вона допомагає вам з найскладнішою частиною одягу - комірцем.

У дописі на сторінці Today Years Old в X (раніше Twitter) було розміщено коротке відео з підписом "Чи знали ви про це?". Дев'ятисекундний ролик розповідає, для чого саме можна використовувати цю частину побутового пристрою.

У ньому під заголовком "Для чого потрібна щілина праски" показано, як хтось вказує на кінець праски, а потім береться за комір білої сорочки і просовує між ними щілину праски. Потім вони продовжують плавно переміщати прилад вгору і вниз по коміру.

Дивіться відео про те, для чого потрібна щілина між корпусом праски та залізною пластиною:

Інший приклад, цього разу на футболці з круглим вирізом, демонструє, як комір легко прасується за допомогою того ж зручного методу. Пост набрав близько 300 000 переглядів.

Один користувач, який майже ніколи не прасує, відповів: "Я: *майже нічого не прасую* "О, я додам це в закладки".

Інший написав: "Не знав, для чого він призначений, але завжди робив це, коли мені доводилося прасувати".

Однак кілька глядачів поставили відео під сумнів, стверджуючи, що щілина не призначена для прасування комірців.

"Ви розтягуєте звичайний комір футболки, особливо якщо використовуєте пару. Це не те, для чого вона призначена", - написав один з користувачів.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти