Скільки води та цукру додавати у вино: рецепт домашнього вина приємно здивує всіх

Як зробити домашнє вино із винограду / колаж: Главред, фото: unsplash

Домашнє вино з винограду - рецепти, які приємно здивують ваших рідних та друзів.

Як приготувати вино із винограду у домашніх умовах - Главред зібрав корисні поради від виноробів. Існує думка, що для приготування вина із винограду потрібен спеціальний сорт, а саме виноробство - це лише справа фахівців. Однак, як показує досвід, що домашнє вино з винограду може приготувати будь-хто і з різних сортів цієї ягоди.

Скільки води та цукру додавати у вино

Фахівці поділились найпростішим та швидким рецептом вина із винограду, який складається із трьох інгредієнтів: цукор, вода та виноград.

Для приготування вина із винограду вам знадобиться 1-2 кг цукру на 10 літрів виноградного соку. Туди також варто додати 2 літри води - теж на 10 літрів соку.

Що відомо про Інститут виноградарства і виноробства

Національний науковий центр Інститут виноградарства і виноробства НААН України отримав ім'я доктора сільськогосподарських наук, професора, віцепрезидента Постійної Міжнародної комісії з винограду в Парижі Василя Таїрова. Прообразом Інституту була Виноробна станція, яка розпочала свою діяльність 1905 року в Одесі. У 1931 році її було реорганізовано в Український науково-дослідний інститут виноградарства і виноробства. Нині Інститут - це визнаний науково-дослідний центр з питань виноградарства і виноробства на сучасному рівні. В Інституті проводяться комплексні наукові дослідження з метою наукового забезпечення розвитку виноградарства і виноробства в Україні.

Скільки має бродити вино з винограду в домашніх умовах

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти