Простіше, ніж може здатись: як прибрати всю шерсть в домі

Як швидко прибрати дім від шерсті / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Власники домашніх улюбленців живуть у постійній боротьбі із шерстю на своїх речах. Але не всі знають, як швидко прибрати дім від шерсті.

Власники пухнастих вихованців знають, наскільки всюдисуща шерсть домашніх улюбленців. Але цю проблему можна легко вирішити, якщо знати головні правила догляду за різними поверхнями, пише sante+.

Вам також може бути цікаво: Пастка для вовни в пральній машині: ці хитрі трюки допоможуть багатьом господиням.

Як видалити шерсть з автомобіля

Незалежно від того, чи вирушаєте ви в тривалу подорож, чи зазвичай берете пухнастика з собою в машину, неминуче ви знайдете шерсть по всьому салону. Ось кілька порад, як її позбутись:

Як видалити шерсть з постільної білизни

  1. Перед тим, як покласти постільну білизну в сушильну машину, видаліть якомога більше видимої шерсті.
  2. Переконайтеся, що ви також відокремили ці речі від загальної брудної білизни.
  3. Покладіть ці речі в сушильну машину на 10 хвилин на низькому рівні, щоб розм'якшити тканину і розпушити шерсть.
  4. Потім покладіть постільну білизну в пральну машину. Влийте 125 мл. білого оцту, щоб ще більше розпушити шерсть.
  5. Після прання поверніть постільну білизну в сушильну машину. Цього разу використовуйте спеціальні сушильні простирадла для шерсті домашніх тварин.

Як видалити шерсть з меблів

Візьміть суху губку і проведіть нею по меблях, щоб видалити шерсть. Після того, як вона вбере всю шерсть, просто вимийте губку водою з милом. Потім дайте їй акуратно висохнути. Ви також можете скористатися вологою ганчіркою, щоб зібрати всю шерсть. Тільки не забудьте добре віджати її перед використанням, щоб не намочити меблеву тканину.

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Читайте також:

Новини заразКонтакти