Посівний календар на лютий 2022: кращі дні для садово-городніх робіт

Посівний календар на лютий 2022 / depositphotos.com/

Найкращі і несприятливі дні для роботи з рослинами.

В останній місяць зими у городників і садівників не надто багато роботи, однак, багато хто вже починають складати план посадок на весняний час і готувати грунт для розсади. До того ж, зимовий місяць підходить для того, щоб висаджувати рослини в теплиці або на підвіконні будинку.

Про те, в які дні можна досягти бажаного і заручитися удачею, а в які дні зростає ймовірність невдач, читайте в матеріалі: Місячний календар на лютий 2022: найкращі і небезпечні дні місяця.

Щоб робота з рослинами порадувала своїм результатом, необхідно звіритися з фазами місячного календаря. Це допоможе зорієнтуватися в які дні садово-городні роботи принесуть максимальну користь, а які дні несуть в собі негативну енергетику.

Фази Місяця в лютому 2022

Астрологи рекомендують утриматися від будь-яких маніпуляцій з рослинами в період молодика і повні (і за добу до і після). Життєва енергія будь-якої істоти в ці дні на мінімумі і будь-яке втручання може тільки нашкодити.

Сприятливі дні для посіву в лютому 2022

Кращими днями для роботи з рослинами є 3, 8 і 9 лютого. Посіви і посадки принесуть максимальну користь. Згідно з місячним посівним календарем дні 4, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 22, 23, 24, 27 лютого також сприятливі для маніпуляцій.

А ось в дні 1, 2, 14, 15, 16, 17 і 28 лютого варто утриматися від садово-городніх робіт.

Читати такожМісячний календар стрижок на лютий 2022: найвдаліші дні для нової зачіски і фарбування

Місячний посівний календар на лютий 2022 по днях

Сприятливі дні для посадки, посіву та пересадки однорічних, багаторічних, цибулинних і бульбових квітів і кімнатних рослин – 10, 17 лютого.

Читайте такожНебезпека на кожному кроці: названі дні лютого 2022, коли можуть підстерігати невдачі

Сприятливі дні для роботи в саду

Читайте також:

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти