Піна для гоління очистить всю ванну кімнату: жінка показала вражаючий лайфхак

Як відмити скло піною для гоління / колаж: Главред, скріншот: відео

Піна для гоління стане дієвим продуктом для прибирання ванної кімнати - деталі у матеріалі Главреду.

Більшість людей використовують піну для гоління на тілі, щоб позбутися небажаного волосся, але жінка у своєму блозі показала дуже цікаві лайфхаки використання піни.

Елісон Чедвік на своїй сторінці у Instagram поділилась прийомами прибирання із підписниками. В одному зі своїх останніх відео жінка розповіла, що піна для гоління - це одна із її найбільших секретів очищення ванної кімнати, передає Mirror.

У Мережі вона виставила відео та показала, як нанесла піну для гоління на підлогу ванної кімнати. Елісон також розповіла, що піна для гоління усуває розлиті плями та неймовірно пахне, а після того вона ретельно помила всю підлогу у ванній кімнаті піною.

Також блогер показала, як піна із легкістю видаляє засохлі сліди від води, адже вона нанесла піну на металеву вішалку для рушників. Після такого прибирання, на металевій сушці для одягу у ванній з'явився неймовірний блиск.

Потім Елісон показала дуже цікавий лайфхак, адже вона нанесла піну для гоління на дзеркало у ванній кімнаті та ретельно його витерла. Після того вона також показала на відео, як такий метод запобігає запотіванню дзеркала.

Дивіться відео про те, як піною для гоління прибрати у ванній кімнаті:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти