Павуків у вашому домі більше не буде: геніальний лайфхак із 2 інгредієнтів

Комахи втечуть назавжди - простий лайфхак, як позбутись павуків / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Експерти поділилися ефективним методом, як позбутися павуків в домі. Вам знадобиться лише два предмети побуту, які, напевно, вже є у ваших кухонних шафах.

Помітити павуків, що ховаються в кутках кімнат і всередині шаф, може бути справді страшним досвідом для арахнофобів. Це може змусити нас шукати рішення, щоб вигнати моторошних повзаків з наших домівок.

На щастя, є простий спосіб зупинити їх проникнення у ваш дім. Якщо у вас під рукою є мило для посуду та яблучний оцет; то вам пощастило. Сильний запах яблучного оцту відлякує більшість домашніх комах і особливо ефективний у поєднанні з милом для посуду, повідомляє The Express.

Оцет слід використовувати як спрей або полити прямо на восьминогих істот, щоб убити їх. Для довгготривалого ефекту, вам слід змішати одну склянку води з однією склянкою яблучного оцту та додати в суміш дві краплі мильного засобу. Потім додайте його в порожню пляшку з розпилювачем і рясно розпиліть рідину по всьому будинку.

Інший експерт також пропонує натирати лимонною шкіркою підвіконня, плінтуси та місця, де часто сідають павуки, оскільки він пояснив, що аромат цитрусових «відштовхне їх», а також зробить ваш дім приємним на запах.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти