Потрібна всього 1 таблетка: як швидко відбілити білі шкарпетки

Як відіпрати сильно брудні білі шкарпетки / Колаж Главред, фото: pixabay.com

На жаль, звичайне прання разом з рештою білизни не поверне брудні шкарпетки в той стан, у якому вони були, коли ви їх купили.

Потерті та брудні білі шкарпетки можуть залишитися в минулому, якщо ви спробуєте "дивовижний" метод одного ентузіаста прибирання - вам знадобиться всього один предмет.

На жаль, звичайне прання разом з рештою білизни не поверне брудні шкарпетки в той стан, у якому вони були, коли ви їх купили, пише express.

Одна жінка знайшла засіб, який допомагає відновити білі шкарпетки, і вона була вражена різницею.

Зайшовши на сторінку Mrs Hinch Cleaning Tips у Facebook, Нікола Ірвін написала: "Використала ці таблетки для посудомийних машин у звичайному пранні для шкарпеток мого хлопця! Не можу повірити в різницю".

Хто така Місіс Хінч?

Місіс Хінч (вона ж Софі Хінчкліфф) - гуру прибирання, яка завжди вигадує нові способи для організації та зберігання речей. Також на своїх сторінках у соцмережах вона регулярно ділиться лайфхаками зі своїми підписниками.

Зацікавившись цією порадою, члени групи запитали, як використовувати таблетки для посудомийних машин під час прання.

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

"Я просто кладу одну таблетку в барабан пральної машини і дозволяю їй творити диво. Це приголомшливо. Вона робить їх супербілими", - поділилася жінка.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти