Чи можна використовувати плойку щодня: як захистити волосся

Чи може спалахнути праска для волосся / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот: відео

Який випрямляч для волосся безпечніший - Главред поділився корисними порадами, як доглядати за волоссям.

Чи можна залишати плойку в розетці та скільки вона охолоджується - Главред зібрав корисні поради про користування стайлерів, фенів та вирівнювачів для волосся. Відомо, що випрямляч для волосся може швидко та ідеально вирівняти неслухняні локони. Однак, улюблений прилад може нашкодити вашому волоссю, щоб уникнути негативних наслідків, варто знати, як необхідно користуватися цими інструментами для волосся.

Радимо ознайомитись із матеріалом: Перукар розкрив одну фатальну помилку, через яку кінчики волосся швидше січуться. Варто знати всім, хто користується кондиціонером для волосся.

Як часто потрібно міняти випрямляч для волосся

Зазвичай дівчата мають улюблений прилад для волосся і користуються ним роками. Однак, варто знати, яку небезпеку може нести випрямляч, який за роки використання, може стати страшним ворогом для вашого волосся. Не всі знають, що пластини випрямляча для волосся можуть псуватися із часом.

Перукарі радять звертати особливу увагу навіть на дрібні подряпини - вони утворюються через знос приладу. Саме подряпини стануть першим знаком, що ваше волосся може постраждати.

Зверніть увагу також на індикатор вашого приладу, якщо він часто блимає під час використання, це може означати, що плойка перестала утримувати тепло.

Якщо ви користуєтесь випрямлячем для волосся і вам доводиться по декілька разів проводити по одному і тому ж пасму, а результату немає - це сигналізує про його несправність.

Що потрібно робити, щоб не спалити волосся випрямлячем

Щоб волосся мало охайний та здоровий вигляд, варто дотримуватись головних порад для укладання локонів.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти