Найкращий метод зберігання огірків: будуть свіжими до 19 днів

Як зберігати огірки / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Однак один спосіб зберігання з дев'яти випробуваних - виявився найкращим.

Огірки - популярний овоч у домі завдяки своїй універсальності: це ідеальне доповнення до салатів, смузі та сендвічів. Бажаючи з'ясувати, як краще зберігати огірки, Енн Тейлор Піттман з The Kitchn випробувала безліч способів зберігання.

Серед них було зберігання огірків у розгорнутому вигляді в дверцятах холодильника і, як не дивно, в пластиковому пакеті з ложкою всередині холодильника, пише Express.

Однак один спосіб зберігання з дев'яти випробуваних - виявився найкращим, завдяки чому огірок залишався свіжим до 19 днів.

Для зберігання огірків використовували паперовий рушник і пакет із замком-блискавкою, якому було присвоєно оцінку 10 із 10.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

"За цим методом потрібно загорнути кожен огірок окремо в паперовий рушник, покласти їх разом у пакет із zip-замком, запечатати пакет і зберігати в холодильнику", - зазначила експертка.

Для зберігання огірків вона вибрала верхню полицю в холодильнику, детально описавши процес.

"На восьмий день на внутрішніх стінках пакета з'явився помітний конденсат, що мене стурбувало. Паперові рушники були вологими, але огірки були в первозданному вигляді", - зазначила вона.

Як довго зберігаються овочі та фрукти в холодильнику інфографіка / Главред

Для найміцніших огірків Піттман зазначила, що англійський і перський огірки зберігалися довше порівняно з традиційними товстошкірими огірками і огірками для маринування.

"На 15-й день у звичайного огірка і огірка для засолювання на кінцях з'явилися м'які плями, але англійський і перський огірки були, як і раніше, ідеальні. На 16-й день звичайний і маринований огірок були вже занадто далеко - зів'ялі, з м'якими плямами і трохи слизькі".

Однак англійські та перські огірки залишалися свіжими ще три дні, а це означає, що за умови правильного зберігання вони можуть пролежати до 19 днів.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти