Каструлі сяятимуть, як нові: блогер поділилась простим способом, як відмити нагар

Як відмити пригорілу їжу з каструль та сковорідок без зайвих зусиль / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео в YouTube

Експертка з гігієни поділилася простим трюком, завдяки якому більше не доведеться витрачати години на миття сковорідок і кастрюль.

Немає нічого більш неприємного, ніж після смачної вечері побачити гору брудного посуду, особливо каструль та сковорідок. Однак, експерт з гігієни поділилася простим лайфхаком, який може суттєво полегшити процес миття посуду. Вона обіцяє, що завдяки цьому методу більше не доведеться витрачати час на ретельне миття сковорідок, пише Mirror.

Мадам Світ, яка регулярно ділиться порадами щодо прибирання, пропонує простий спосіб, який зробить ваші каструлі "чистішими, ніж будь-коли". У відео, опублікованому в TikTok, вона розкрила свій секрет: замість звичайного засобу для посуду використовуйте таблетки для посудомийної машини.

"Якщо у каструлях залишився бруд, просто наповніть їх водою, додайте таблетку для посудомийної машини, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Після цього залиште кип'ятитися ще п'ять хвилин, а потім просто вилийте воду. Весь бруд легко відійде", - радить жінка.

Цей метод одразу став популярним, адже багато користувачів TikTok поділилися своїм захопленням. Один із підписників зазначив: "Це справді швидко! Я просто залишаю воду в каструлі, а на ранок все зчищаю одним рухом".

Дивіться відео, як швидко відмити кастрюлі та сковорідки:

Проте деякі користувачі застерігають від використання хімічних засобів під час кип'ятіння. Один із коментарів наголошує: "Не кип'ятіть хімічні речовини, адже вони можуть потрапити в повітря, яким ви дихаєте". На це Мадам Світ відповіла, що варто просто тримати кришку закритою під час процесу кип'ятіння, щоб мінімізувати ризик.

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти