Як замаринувати цибулю в домашніх умовах: копійчана добавка є на кожній кухні

Маринована цибуля за 5 хвилин / Колаж: Главред, Фото: Pixabay/Shutterbug75, OLX

Це стане вашим коронним блюдом - як швидко замаринувати цибулю в оцті.

Ріпчаста цибуля повсюдно використовується в кулінарії як інгредієнт при приготуванні різних страв. Її готують в різних варіантах для додавання пікантності і гостроти.

Серед найбільш популярних - маринована цибуля, яку можна зустріти в рецептах багатьох закусок і страв. Маринована цибуля - знімає зайву гіркоту і додає своєрідні відтінки різним стравам.

Її застосовують при приготуванні салатів, бутербродів, оселедця або шашликів. Є відразу кілька основних правил для правильного приготування маринованої цибулі.

Як зробити мариновану цибулю

При приготуванні маринованої цибулі кулінари радять дотримуватися золотого правила, яке позначається своєрідною формулою - 1:2:3.

Складові:

При неухильному дотриманні цієї формули маринована цибуля вийде смачною і апетитною.

Як довго можна тримати цибулю в маринаді

При дотриманні простих правил маринована цибуля вийде вдалим доповненням до різних страв. Відомо, що найменший час маринування цибулі становить приблизно одну годину.

Але для кращого насичення інгредієнтами можна залишити цибулю в маринаді на ніч. Однак якщо ви не встигнете відразу використовувати всю мариновану цибулю, її можна залишити на зберігання в холодильнику на місяць. Крім того, в простерилізованій банці мариновану цибулю можна зберігати до року.

Як замаринувати цибулю в оцті

У домашніх умовах можна самостійно приготувати мариновану цибулю, використавши для цього звичайний столовий оцет.

Порядок дій:

Більше новин:

Новини заразКонтакти