Як вибрати місце в літаку - щоб не заколисувало і де найбезпечніше

Як вибрати місце в літаку / vash-otdyh.by

За якими критеріями потрібно обирати місце в літаку, щоб подорож пройшла максимально комфортно - розповість Главред

"Можна мені місце біля віконця?",- одне з найпоширеніших прохань в сезон відпусток на стійці реєстрації в аеропорту. Але місце біля вікна не завжди гарантує комфортний переліт. Главред розповість, де найкомфортніше сидіти в літаку і як вибрати найкраще місце. Раніше ми писали, які країни Європи відкрили кордони для України.

Як обрати місце в літаку: чекін або стійка реєстрації

Вибирати місце в літаку необхідно виходячи з пріоритетів в польоті. Для того, щоб виспатися на трьох сидіннях потрібно обирати місця в самому хвості літака. При неповному завантаженні повітряного судна, є ймовірність, що ваш сон ніхто не потривожить.

У дні найменшого завантаження аеропортів - понеділок, вівторок і четвер – на рейсах практично гарантовано буде «місце для сну». Найбільш заповнені рейси - ранкові та вечірні.

Пасажирам з дітьми найкраще вибирати місця в передній частині салону. Там є можливість кріплення люльки для самих маленьких. Важливий момент - безпосередня близькість туалету і початок обслуговування харчування з «носа». Крім цього зійти з трапа літака можна першими.

Читати такожНезабаром для вільного в'їзду з України відкриються ще шість країн Європи-ЗМІ

Вибір місця в літаку: корисні поради

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти