Як прибрати подряпини на сонцезахисних окулярах за 10 хвилин

Як прибрати подряпини на сонцезахисних окулярах / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Як відновити окуляри від подряпин, як прибрати подряпини на сонцезахисних окулярах

Сонцезахисні окуляри просто необхідні, коли ви виходите на палюче сонце, але з часом на них з'являються неприємні подряпини, які псують вигляд і функціонал аксесуара.

Не поспішайте купувати нові, оскільки подряпини на окулярах прибрати легко і просто, знаючи один хитрий трюк.

Як прибрати подряпини на сонцезахисних окулярах?

Як відновити окуляри від подряпин? Зубна паста - ключовий інгредієнт, який вам знадобиться. Хоч це і звучить дивно, але саме зубна паста здатна видалити подряпини на ваших окулярах, пише Tips and Tricks.

Важливо використовувати зубну пасту без відбілювальних, гелевих або чистячих компонентів. Крім того, вам знадобиться серветка з мікрофібри і невелика миска з теплою водою.

Що таке Tips and Tricks?

Tips and Tricks - один із найбільших брендів у своїй ніші, що входить до складу голландської медіакомпанії WeBlog Media. Веб-сайт і сторінку у Facebook відвідують тисячі відвідувачів щодня. Ресурс публікує лайфхаки та хитрощі, якими люди діляться в мережі.

Спочатку переконайтеся, що лінзи повністю протерті серветкою з мікрофібри. Видавіть на палець трохи зубної пасти розміром з горошину. Нанесіть її на зовнішній бік однієї з лінз і втирайте її в скло близько п'яти хвилин. Повторіть процес для іншої лінзи.

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Потім покладіть сонцезахисні окуляри в миску з теплою водою. Як слід змийте залишки зубної пасти. Висушіть окуляри серветкою з мікрофібри, а потім погляньте на лінзи. Ви побачите, що подряпини повністю зникли.

Дивіться відео про те, як прибрати подряпини на сонцезахисних окулярах:

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти