Як позбутися нальоту на чашках за 5 хвилин: досвідчені господині поділились способом

Як відчистити чашки від коричневого нальоту / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео на YouTube, ua.depositphotos.com

Неприємний коричневий наліт на чашках досить важко видалити, однак досвідчені господині розкрили спосіб, який гарантовано допоможе.

Чашки дуже швидко забруднюються, особливо якщо їх не помити одразу після використання. З часом на чашках з'являється неприємний коричневий наліт, якого важко позбутися.

Якщо вас цікавлять поради, як позбутися нальоту на чашках, прочитайте матеріал Главреду: Наліт зникне за хвилини: жінка розказала, як позбутись плям від чаю на чашці.

Причина, по якій на кружках з’являються некрасиві коричневі плями, полягає в дубильних речовинах - хімічних сполуках, які містяться в чаї, каві та інших гарячих напоях. Дубильні речовини нешкідливі, але позбутися від них дуже складно, пише Еxpress.co.uk. На щастя, є багато способів вивести ці стійкі плями за лічені секунди.

В групі Mrs Hinch Cleaning Tips у Facebook досвідчені господині поділилися своїми хитрощами очищення чашок. Вони радять використовувати відбілювач з гарячою водою. У цьому розчині слід замочити чашки на 5 хвилин, а потім ретельно промити.

Інші учасники групи радили не використовувати постійно відбілювач для чищення чашок, оскільки він з часом може пошкодити їх. Замість цього вони рекомендують використовувати таблетки для зубних протезів. Якщо помістити таблетку в кухоль з гарячою водою, вона почне шипіти та видалить коричневі плями менш ніж за 10 хвилин.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Новини заразКонтакти