Як швидко висушити одяг: прискорений спосіб від шотландських господинь

Як швидко висушити одяг/ ua.depositphotos.com

Якщо гостро постало питання, як швидко висушити одяг після прання, допоможе оригінальний секрет зі створенням вдома "кишені теплого повітря".

Ви тільки-тільки випрали одяг, а через декілька годин вам уже терміново потрібно буде одягнути ту чи іншу річ? Не спішіть опускати руки. Так, сушіння одягу – справа нешвидка, особливо у холодну пору року. Проте це не означає, що немає виходу.

Якщо гостро постало питання, як швидко висушити одяг після прання, можна скористатися перевіреними лайфхаками і врятувати ситуацію. Раніше Главред уже розповідав, як прискорити сушіння речей за допомогою махрових рушників, фена і праски. Але це не єдині способи.

Одним із ефективних і досить оригінальних способів є варіант зі створенням вдома так званої "кишені теплого повітря". У відкритих джерелах подейкують, що цей спосіб вигадали шотландські господині. Але кому б не належало авторство, головне, що такий спосіб допоможе врятувати ситуацію.

Отже, після прання потрібно розвісити одяг на сушці. Але важливо, щоб речей було небагато. Потім накриваємо сушку простирадлом з цупкої тканини і вільні кінці простирадла, які звисають додолу, зв’язуємо так, щоб у результаті вийшло щось подібне до мішка.

Але тут важливо, щоб матеріал простирадла був саме цупким, адже дуже тонка тканина просто пропускатиме тепле повітря і не дозволятиме досягнути потрібного ефекту.

Цю конструкцію задля кращого ефекту потрібно поставити біля батареї – це буде додатковим джерелом тепла. А от основним джерелом буде фен – ним потрібно час від часу "наганяти" тепле повітря у наш тканинний мішок.

Таким способом, якщо зробити все правильно, можна висушити одяг за 2-3 години.

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти