5 найкорисніших порад, які змусять дім пахнути свіжістю: господиня розповіла секрет

5 найкорисніших лайфхаків, які змусять дім пахнути свіжістю/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Достатньо скористатися кількома простими порадами для прибирання, й оселя завжди буде чистою та пахнутиме приємними ароматами.

Часто на прибирання вдома доводиться витрачати дуже багато часу, але результат не завжди виявляється таким, як ми очікуємо.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть собаку в печері за 6 секунд: складна оптична ілюзія

Блогерка, мама двох дітей та авторка книги "Чиста мрія", на Instagram-сторінку якої під назвою "Home of Styling, Organizing + Cleaning Hacks" @mama_mila_au підписані 2,6 мільйона людей, назвала свої п’ять улюблених прийомів, які допомагають їй утримувати свій дім у чистоті без зайвих зусиль, пише The Mirror.

Про свої п’ять улюблених прийомів, які вона використовує під час прибирання вдома, блогерка розповіла в одному зі своїх дописів. За її словами, за допомогою таких недорогих методів можна зробити дім чистим і наповнити його приємними ароматами, які будуть довго триматися.

  1. Потрібно поставити 2 столові ложки ванільного екстракту в духовку, яку попередньо розігріти до 180 градусів Цельсію, і залишити там на 10 хвилин, щоб ваш дім пахнув печивом.
  2. Накрапати ефірні олії на ватні кульки і помістити ці кульки всередину пилососа, щоб весь ваш дім пахнув свіжістю після прибирання.
  3. Також можна помістити ватні кульки з ефірними оліями під пакет у контейнері для сміття, щоб позбутися неприємних запахів.
  4. Залити 1 склянку харчової соди в посудомийну машину, щоб позбутися будь-яких затхлих запахів.
  5. Щоб нейтралізувати запахи у ванній кімнаті, можна натерти підлогу кремом для гоління, після чого змити його чистою водою.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали, навіщо сипати соду в унітаз. Щоб відмити унітаз без магазинних засобів, можна самостійно приготувати народний засіб з кількох інгредієнтів.

Нагадаємо, раніше дієтолог назвав 5 продуктів, які після морозилки стають навіть кориснішими. Є продукти, які після заморожування не лише не втрачають своїх корисних властивостей, а можуть навіть стати кориснішими.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти