Вищі сили обов'язково почують: дуже сильні молитви на здійснення заповітних бажань

Як молитися, щоб бажання збулося / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Молитва до вищих сил стала одним зі способів, яким люди намагаються прискорити виконання своїх бажань.

Кожна людина має своє заповітне бажання, яке надихає її рухатися вперед. Для декого це можуть бути матеріальні блага, такі як багатство, розкіш або успіх у кар'єрі. А хтось може мріяти про гармонійні стосунки, здоров'я або духовний розвиток. Молитва до вищих сил стала одним зі способів, яким люди намагаються прискорити виконання своїх бажань і досягти бажаних результатів у житті. Головна умова успішної молитви на виконання бажань – це глибока віра. Віра в те, що є надприродні сили, які можуть впливати на наше життя та відгукуватися на наші прохання. Главред розповідає, які є молитви на удачу в усіх справах.

Молитва ангелу-охоронцю на виконання бажання

Звертаюся до тебе, мій заступник, ангел-охоронець. Один ти знаєш, як я хочу виконання свого бажання. Бажаю я, щоб (вимовляєте коротко то, чого хочете). Допоможи мені здійснити задумане, направ мене на шлях істинний, захисти мене від бід і заздрісників, звільни мій шлях для моїх дій! Від себе обіцяю, що буду приймати і використовувати всі твої дари. На благо мені і всьому світу. Нехай буде так!

Сильна молитва на виконання бажання найближчим часом Миколі Чудотворцю

Святий Миколай Чудотворець, угоднику Господній! За життя свого ти не відмовляв людям у проханнях їхніх, так і нині допомагаєш всім стражденним. Благослови мене, раба Господнього (ім’я) на виконання бажання потаємного мого. Проси Господа Нашого про дарування милості і благодаті Його. Нехай не залишить Він прохання моє бажане. В ім’я Господа Нашого. Амінь.

Молитва на виконання бажання до Ісуса Христа

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Не гнівайся на моє сердечне прохання, а й не відмов в нескінченній милості. Благослови мене на виконання бажання і уникнення всіх демонічних прірв. Нехай все задумане збудеться і нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти