Лише пильні генії на це здатні: знайдіть 7 відмінностей між фото за одну хвилину

Головоломка: потрібно знайти 7 відмінностей / Колаж: Главред, фото: mirror.co.uk, ua.depositphotos.com

Чи зможете ви відволіктися від купи розкиданих речей та помітити сім відмінностей за дуже короткий термін.

Перш ніж взятися за весняне генеральне прибирання, спробуйте розім'яти свій мозок, вирішивши кумедну головоломку. Усе, що потрібно, це зосередитися і знайти відмінності між двома картинками, на яких зображена брудна кімната.

До речі, якщо ви регулярно виконуватимете головоломки, це не лише допоможе потренувати зір, а й поліпшить загальні когнітивні функції та пам'ять.

Раніше ми пропонували вашій увазі кумедну головоломку, яка принесе удачу. Все, що потрібно зробити, це знайти щасливу чотирилисту конюшину за 11 секунд.

А тепер подивіться уважно на картинки - вони практично ідентичні, якщо не брати до уваги семи ключових відмінностей.

За словами творців загадки, лише ті, у кого "орлині очі", можуть розгледіти їх усі менш ніж за хвилину, а половина любителів головоломок і зовсім здаються.

Головоломка - картинка 1 / mirror.co.uk
Головоломка - картинка 2 / mirror.co.uk

Встановіть таймер і подивіться, скільки відмінностей ви зможете виявити за 60 секунд.

Отже, чи бачите ви щось підозріле?

Підказка. Спробуйте зосередитися на тому, що знаходиться по краях зображення, замість того, щоб відволікатися на безлад в середині.

Не хвилюйтеся, якщо ви не зможете знайти всі сім відмінностей одразу, оскільки це особливо складна головоломка. Але постійні тренування в розгадуванні зроблять вас з часом майстром головоломок.

Раніше Главред пропонував вашій увазі дійсно складну головоломку. Вона змусить задуматися навіть справжніх майстрів розгадування - потрібно знайти загадкову панду на старовинному фото.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти