Лише справжній детектив розгадає загадку: треба вгадати, де заховалася миша

Лише справжній детектив розгадає загадку: треба вгадати, де заховалася миша

Мало кому вдасться всього за 11 секунд відшукати неслухняного гризуна на картинці.

Головоломки, у яких потрібно знайти щось приховане, часто є дуже складними для розгадування. Адже предмети, тварини або люди, які потрібно відшукати за умовами загадки, нерідко заховані настільки майстерно, що їх неможливо побачити "неозброєним оком".

У наступній загадці потрібно відшукати мишу, яка заховалася на хитромудрій картинці з котом, що вкрав сосиски, пише jagranjosh.

Мама, тато і двоє дітей зібралися під деревом і сварять кота за такий нечесний вчинок. До них приєдналися також домашні тварини – двоє собак. А пташки переполохано літають навколо, дивлячись на цю сцену.

А мишка, користуючись тим, що на неї ніхто не звертає увагу, заховалася десь серед тварин і людей. І відшукати її потрібно максимально швидко – всього за 11 секунд.

Потрібно за 11 секунд вгадати, де заховалася миша/ jagranjosh

Якщо ви не проти позмагатися з часом і увімкнути свого "внутрішнього детектива", тоді рухайтеся лише вперед і не зупиняйтеся перед труднощами.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Мишу помітити непросто/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій тільки геній зможе знайти свічку всього за 7 секунд. Доведеться докласти максимум зусиль, щоб здогадатися, де саме захована свічка.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти 3 відмінності між малюнками зможе лише найуважніший. Непросто буде зрозуміти, чим саме відрізняються картинки, які на перший погляд здаються абсолютно ідентичними.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти