"Так у всіх сім'ях": жінка "зганьбила непотрібного чоловіка" на весь Інтернет

: енщина на весь Інтернет зганьбила "марного" чоловіка / ілюстративне фото : pixabay.com

Жінка опублікувала анонімну тираду про те, що її чоловік не піклується про дітей і дім, тому велика частина роботи лягає на неї.

Незадоволена жінка поскаржилася на свого чоловіка в мережі. Вона стверджує, що всі жінки, яких вона знає, стикаються з однією і тією ж проблемою у відносинах зі своїми чоловіками - що вони "досить марні" вдома і не виконують свою частку роботи по догляду за дітьми і по дому.

Жінка опублікувала анонімну тираду про те, що її чоловік не піклується про дітей і будинок, тому велика частина роботи лягає на неї - і їй це набридло, пише dailyrecord.

"Усі жінки, яких я знаю, перебувають у моїй ситуації. Непотрібний чоловік. Їх залишають доглядати за дітьми і називають буркотунами, якщо вони скаржаться. В основному все лягає на них. Шлюби у них нікчемні", - стверджує жінка.

Також вона зазначила, що їй радять розлучатися, але це, на її думку, нічим не допоможе, оскільки "всі чоловіки однакові".

"У реальному житті всі мої знайомі жінки стикаються з чимось подібним. В основному вона відповідає за все, що стосується дітей та дому. Чоловік багато працює, але не вносить ніякого внеску в турботу про дітей і домашнє господарство", - заявила незадоволена домогосподарка.

За словами жінки, вона відчуває себе розчарованою, їй ніби "брехали" про те, що таке бути заміжньою.

"Що сталося з чоловіками, яких виховували наші батьки? Що вони чекають від жінок, щоб вони все ще були такими ж, як їхні матері? Робити все для дітей і сім'ї", - дивується жінка.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти