Сім'я знайшла скарб в забитій дошками таємній кімнаті в будинку: що було всередині

Сім'я знайшла скарб в забитій дошками кімнаті в будинку - що там було / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels

Пара, яка переїхала до вікторіанського будинку з планами відремонтувати його та вигідно продати знайшла потаємну кімнату, наповнену забутими скарбами.

Після переїзду в новий будинок більшість людей живуть у ньому деякий час, перш ніж переробляти його. Це не лише дає їм час на облаштування, але й можливість побачити, як можна найкраще оптимізувати свої кімнати, повідомдяє Express.

Саме так вирішила вчинити одна пара, переїхавши до вікторіанського будинку, з планами відремонтувати, відреставрувати та вигідно продати його.

Однак вони не очікували, що незабаром після переїзду виявлять у своєму новому будинку «таємну кімнату», наповнену «забутими скарбами».

На Reddit один користувач написав: «Двоюрідна сестра мого батька та її чоловік купили старий вікторіанський будинок близько 15 років тому з планами відремонтувати його, відреставрувати і продати. Вони прожили в ньому близько місяця, коли вийшли на вулицю, просто дивилися і відчували, що «я не можу повірити, у що ми вляпалися», коли помітили щось дивне", - зазначив чоловік.

За його словами, на другому поверсі вони впізнали вікно своєї спальні та вікно спальні своєї доньки за шторами, які вони повісили, але між ними було вікно.

"Коли вони повернулися всередину, щоб перевірити, то не побачили жодних ознак дверей до спальні, що наштовхнуло їх на правильне припущення, що вони були завішані. Вони повернулися на вулицю, закинули драбину до таємничого вікна і відкрили його ззовні. По інший бік вікна була ще одна спальня, заповнена шубами, творами мистецтва, ювелірними виробами та іншими непотрібними речами", - йдеться у дописі.

Він додав, що там також були звичайні двері до спальні, тож вони відчинили їх і побачили, що двері були забиті дошками і заштукатурені ззовні, так що, йдучи по коридору, ви навіть не помітили б, що вони там є.

«Їхня донька була приблизно мого віку, і я час від часу бачила, як вона носила шуби до школи», - резюмував чоловік.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти