Ребус для тих, у кого відмінний зір: треба за 9 секунд знайти бджолу

Знайдіть бджолу серед тюльпанів за 9 секунд / Jagranjosh

Спробуйте розгадати цікаву, але дуже непросту головоломку - на картинці, де безліч тюльпанів, потрібно знайти бджолу, яка добре сховалася.

У кожного з нас бувають моменти, коли треба трохи переключитися. У таких ситуаціях можна розгадувати головоломки. Ребуси бувають різні, вони добре тренують кмітливість і дають змогу приємно провести час у родинному колі або з друзями. Цього разу нам потрібно знайти бджолу серед тюльпанів.

Головоломка від Jagranjosh досить непроста. Щоб її розгадати, треба уважно дивитися на картинку, роздивлятися всі деталі, і лише потім можна знайти правильну відповідь.

На картинці - тюльпани різних кольорів: фіолетові, червоні, жовті та рожеві. Десь серед них сховалася бджола, яку нам і належить шукати.

Дається лише 9 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти бджолу? Ловіть підказку: подивіться вниз картинки і трохи лівіше. Там і знаходиться бджола. Правильна відповідь обведена червоним кружечком.

Якщо знайшли бджолу, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Ви можете розгадати й інші головоломки.

Наприклад, ребус для тих, у кого чудовий зір, де потрібно в спальні знайти корону, яка захована біля звичайних предметів. Відшукати її буде дуже непросто.

Також можна порозгадувати оптичну ілюзію, де треба за 10 секунд знайти тигра. В осінньому лісі, де зелене листя змінюється жовтим, сховався тигр. Шерсть тварини зливається з кольором листя, тому знайти його буде складно.

А ще в нас є ребус для тих, хто має чудовий зір. На двох картинках показаний джентльмен, який чекає на своє таксі. Потрібно знайти одразу три відмінності другого малюнка від першого. Буде час подумати, адже дається 22 секунди.

Інші новини:

Новини заразКонтакти