Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти собаку

Знайдіть собаку в печері за 5 секунд / Jagranjosh

Розгадайте досить просту, але загадкову головоломку - собака добре захований у печері, і щоб його знайти, потрібно уважно дивитися на картинку.

Часом хочеться відволіктися і трохи переключитися, і для цього підійдуть головоломки. Розгадувати та тренувати свою кмітливість можна як із друзями, так і в сімейному колі. Цього разу нам потрібно знайти собаку в печері.

Головоломка від Jagranjosh не найскладніша, і щоб її розгадати, потрібно ретельно подивитися на картинку і придивитися до стін печери. Розгадка зовсім близько.

На картинці - печера. Десь у ній знаходиться собака, якого нам і треба відшукати.

Дається лише 5 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете собаку / Jagranjosh

Не вдалося знайти собаку? Ловіть підказку: подивіться в центр картинки і трохи правіше. Правильна відповідь обведена червоним кружечком.

Якщо вдалося знайти собаку, у вас прекрасна кмітливість / Jagranjosh

Спробуйте розгадати й інші головоломки.

Наприклад, ребус для тих, у кого чудовий зір. Потрібно відшукати цифру 808 всього за 8 секунд. Це непроста ілюзія, і доведеться добряче попрацювати, щоб знайти правильну відповідь.

Також можна розгадати ребус, де треба знайти цифру 33 за 4 секунди. Головоломка дуже проста. Щоб її розгадати, достатньо пробігтися очима по картинці і правильна відповідь знайдеться сама.

А ще в нас є ребус для тих, у кого відмінний зір. На картинці, де жінка з дітьми, потрібно відшукати змію. Її буде важко знайти, доведеться постаратися і уважно вивчити картинку.

Інші новини:

Новини заразКонтакти