Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 5 секунд знайти дівчину

Знайдіть дівчину серед фламінго за 5 секунд / Jagranjosh

Спробуйте розгадати хитру і не найпростішу оптичну ілюзію - потрібно буде дуже постаратися, щоб відшукати дівчину серед безлічі фламінго.

Коли треба трохи відволіктися, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії дають змогу гарно провести час із друзями чи в родинному колі та перевірити свою кмітливість. Цього разу нам потрібно відшукати дівчину серед фламінго.

Головоломка від Jagranjosh не найлегша, бо птахів фламінго на картинці дуже багато, і вся увага прикута саме до них. Щоб відшукати дівчину, потрібно проявити хорошу концентрацію.

На картинці - безліч фламінго. Одні п'ють воду, інші просто відпочивають. Десь серед них сховалася дівчина, яку ми і будемо шукати.

Дається лише 5 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти дівчину?

Ловіть підказку: подивіться в центр картинки, а потім вліво. Дівчина ховається за одним із фламінго - правильну відповідь обведено червоним кружком.

Якщо вдалося знайти дівчину, у вас дуже хороша кмітливість / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, ребус для тих, у кого чудовий зір, де потрібно серед бананів знайти бумеранг. На розгадку дається лише 8 секунд.

Також можна порозгадувати оптичну ілюзію, де треба за 5 секунд знайти слово. Те слово, яке доведеться шукати, дуже схоже на інші, і тут головне - не заплутатися.

А ще в нас є ребус для тих, у кого зір, як у яструба. Серед великої кількості літер R треба знайти дві B. Ускладнює загадку фіолетовий фон, через який літери стає складно розібрати.

Інші новини:

Новини заразКонтакти