Прямий, великий або "картоплею": як визначити характер людини за носом

Як випередити характер людини по носі / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Досвідчені фізіогноми вважають, що різні типи носів можуть свідчити про різні риси особистості.

Фізіогноміка - це древнє мистецтво визначення характеру і темпераменту людини по його зовнішньому вигляду, включаючи форму носа.

Хоча сучасна наука критично ставиться до цього методу і вважає його псевдонауковим, деякі люди все ще цікавляться фізіономією.

Як дізнатися характер за формою носа?

Досвідчені фізіогноми вважають, що різні типи носів можуть свідчити про різні риси особистості.

Що таке фізіогноміка?

Фізіогноміка - метод визначення типу особистості людини, його душевних якостей і стану здоров'я, виходячи з аналізу зовнішніх рис обличчя і його вираження, пише Вікіпедія.

Представники експериментальної психології відносять фізіогноміку до числа псевдонаук, ставлячи її в один ряд з месмерізмом, френологією і спіритуалізмом.

Важливо зазначити, що ці інтерпретації є суб'єктивними, а фізіономія не має наукового обґрунтування. Особистість людини формується безліччю факторів, і не можна робити остаточні висновки тільки на основі зовнішності.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти