Чому не можна святкувати 40 років: відомий екстрасенс дав остаточну відповідь

Чому не можна святкувати 40 років - екстрасенс дав остаточну відповідь / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, ua.depositphotos.com

Чимало людей вірять у те, що святкувати 40-річний ювілей є поганою прикметою, яка принесе лише біду. Главред з'ясував, чому не можна святкувати 40 років.

В українській культурі, як і в деяких інших, існує повір'я, що святкування 40-річного ювілею може принести нещастя. Це пов'язано з кількома причинами, що походять з різних вірувань та символіки числа 40. Про те, чому не рекомендують святкувати 40 років розповів в ефірі власного YouTube-каналу екстрасенс Каїн Крамер.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про астрологічний прогноз на червень 2024, рекомендуємо наш матеріал: З'явиться шанс на щастя: що чекає на всі знаки зодіаку в коханні в червні 2024.

Чому не можна відзначати 40-річчя чоловікам і жінкам

Крамер пояснив, що у християнстві цифра 40 фігурує в різних важливих подіях.

"Так, світний потоп тривав 40 днів, а Моїсей будив євреїв по пустелі 40 років. Крім цього, Ісус, коли його розіп'яли, повернувся на небеса через 40 днів. Саме стільки як вважається, душа знаходиться на землі після смерті людини. А також жінка, яка народила дитину, не може увійти до храму ще 40 днів", - зазначає він.

Святкування 40 років з точки зору астрології

За словами Крамера, в астрології вважається, що 40 років – це рубіж, долаючи який людина відчуває, що на її життя починають впливати Плутон і Уран, а вони віщують радикальні зміни з негативними наслідками.

"Йдеться про розлучення, кризи, нещасні випадки та проблеми зі здоров'ям", - додав екстрасенс.

Чому чоловікам не можна святкувати 40 років

Він наголосив, що за деякими відомостями, у чоловіків цей ювілей часто доводиться на дуже складний період у житті – кризу середнього віку, яка призводить до переоцінки цінностей і бурхливих змін.

"Одна з причин, чому не можна відзначати 40-річчя чоловіка, говорить, що представники сильної статті можуть накликати нещастя і проблеми зі здоров'ям", - говорить він.

Чому не можна відзначати 40 років жінці

Крамер вказує на те, що прекрасна половина людства не дуже любить переходити в віковий рубіж, особливо коли попереду п'ятий десяток.

"На думку деяких забобонних людей, святкування цього ювілею погано впливає на жіночий організм і навіть здатне забрати життєву енергію. Однак в сучасному світі жінкам пора позбутися від таких страхів, тому що здоровий спосіб життя, спорт і хороші косметологи дозволять надовго зберегти красу та молодість", - розповів він.

Чи можна святкувати 40 років - відповідь екстрасенса

Каїн Крамер резюмує, що в магічно-езотеричному світі немає ніяких забобонів щодо святкування 40 років.

"Я згодний лише з одним, що рубіж 40 років приводить до деяких перестановок, переоцінок цінностей, до моменту, коли в нас дійсно криза середнього віку. Але тут так, якщо попереду дійсно якийсь кризовий період і так далі, чого це я маю не святкувати зараз, поки його немає? А може мене потім так шандарахнути кризою середнього віку, що я більше ніколи святкувати не буду?, - задається питанням екстрасенс.

Хто такий Каїн Крамер

Каїн Крамер, переможець "Битви екстрасенсів-18" телеканалу СТБ. Жрець графічної магії зі Славутича.

Він також говорить, що життя надто коротке і без того бурхливе, щоб пропускати якісь радості в цьому житті.

"Ну і плюс, як я завжди кажу, все має виходити з вашого комфорту. Якщо вам комфортно, якщо ви не дуже загострюєте свої забобони на цьому всьому, ви можете святкувати. Хочеться, святкуйте будь-які ювілеї, ніхто вам не указ. Якщо ви все-таки більш забобонні, приймаєте все близько до серця, не святкуйте", - радить він.

Дивіться відео про те, чому не можна святкувати 40 років:

Каїн Крамер вказує, що згодом деякі люди можуть на це святкування ювілею "спихувати" всі життєві невдачі та провали.

"Тобто, глобально, ви можете все, що завгодно. Крім того, що заборонено законодавством, звісно. Хочеться святкувати 40 років, будь ласка, святкуйте. Не хочеться святкувати, не святкуйте. Але такої чіткої заборони, і дійсно, нема. Все це достатньо забобонна історія", - резюмував екстрасенс Каїн Крамер.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти