Стосунки на межі розриву: чоловік вас не любить, якщо робить три речі

Буває дуже складно зрозуміти, що ви у нього не одна / Колаж: Главред, фото: pexels.com

Помітили, що стосунки з чоловіком охололи? Дізнавайтеся, як поводиться чоловік, якщо дівчина йому байдужа.

На жаль, далеко не усі стосунки нагадують казку або американську романтичну історію. Корисно вчасно усвідомити, що колись тісний зв'язок починає розпадатися - ви або ваш партнер віддаляєтеся одне від одного. Однак трапляється і так, коли ми помилково сприймаємо поведінку партнера як відсторонення і небажання бути разом. Главред пояснює, як зрозуміти, що людині на тебе наплювати.

Втрату інтересу іноді важко інтерпретувати, адже іноді це може бути наслідком стресу або переживань з інших причин. Завжди краще уточнити або перепитати у партнера, чи все його влаштовує у стосунках.

Як поводиться чоловік, якщо дівчина йому байдужа

І під час першого знайомства, і у тривалих стосунках, в шлюбі незацікавлений в партнерці чоловік буде рідше з нею спілкуватися або шукати стосунки деінде. Наприклад, знайомитися в мережі або загравати до колег. Це ж може бути причиною, чому він не пише.

Главред розповідає, як зрозуміти, що він мене розлюбив / pexels.com

Як зрозуміти що він мене розлюбив - три речі, які робить чоловік

А ось як зрозуміти, що я у нього не одна, буває найлегше - людина може йти з дому пізно вночі або постійно листуватися з невідомим абонентом. Іноді зраду може "спалити" випадковий дзвінок з невідомого номера.

Найгірше, коли ви підозрюєте свого партнера в тому, що він використовує вас (не завжди фінансово). Якщо це підтвердиться, правда може сильно вразити. Ось кілька "сигналів", як зрозуміти що він мене використовує:

Якщо ваші зусилля та турбота не резонують з боку іншої людини, це повинно змусити вас переглянути стосунки.

Як зрозуміти, що я для нього тільки друг

Буває важко розрізнити близькі приятельські стосунки від романтичних, але є нюанси, які вказують, чи подобаєтеся ви поки що просто другу як потенційний партнер.

У будь-якому випадку у людини краще перепитати, щоб дізнатися про його приховані почуття. Адже "сигнали" іноді можуть неправильно трактуватися.

Вас можуть зацікавити й інші новини:

Новини заразКонтакти