Знайти слово "розумний" за 6 секунд зможе лише геній: надзвичайно складна загадка

Треба знайти слово smart за 6 секунд/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, jagranjosh

Дуже важко буде помітити, де саме заховалося це слово, адже дуже багато деталей будуть відволікати.

Деякі загадки лише здаються простими на перший погляд, але як тільки ви починаєте їх розгадувати, ореол простоти одразу розвіюється. Саме так можна описати і наступну головоломку.

У новій загадці потрібно відшукати слово smart (з англ. – розумний) на картинці, пише jagranjosh. Помітити його точно буде непросто, адже воно дуже добре заховане.

При цьому на розгадування загадки дається всього 6 секунд. Така кількість часу може виявитися надзвичайно малою і лише одиницям вдасться вкластися у такий часовий проміжок. Але водночас це чудовий спосіб потренувати свою швидкість розв’язування подібних задач.

Слово можна шукати по горизонталі, вертикалі, а також по діагоналі.

Треба знайти слово smart за 6 секунд/ jagranjosh

Потрібно максимально сконцентруватися на завданні, не відволікатися і спробувати виконати його настільки швидко, як вам тільки вдасться.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Непросто буде знайти слово smart/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій три відмінності знайде лише людина із "зором орла". Картинки настільки здаються ідентичними, що помітити між ними відмінності – це завдання високого рівня складності.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба за 5 секунд відшукати, де помилка на картинці. Непросто буде зрозуміти, що саме на картинці не так. Доведеться сильно постаратися, щоб відшукати помилку.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти