Треба вгадати зашифроване слово за 10 секунд: ребус для найкмітливіших

Потрібно вгадати зашифроване слово за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: Главред, unsplash.com

Не кожному вдасться зрозуміти, яке саме слово зашифроване у кількох картинках.

Розгадування ребусів, головоломок та оптичних ілюзій допомагає тримати мозок у тонусі, а також розвивати свої навички логічного і нестандартного мислення. Але такі загадки – це не тільки чудове тренування для мозку, а й хороший спосіб цікаво провести вільний час.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише надзвичайно здібні люди знайдуть тварину за 12 секунд: складна загадка

До того ж, такі загадки можна розгадувати не лише самому, а й у компанії друзів чи рідних. Можна влаштувати своєрідні змагання і перевірити, хто з вас найшвидше впорається із завданням, а потім вручити переможцю символічний подарунок.

Наступний ребус підкориться не усім – потрібно буде відгадати, яке саме слово зашифроване у зображених картинках. Ми бачимо дві картинки, а також невеликі позначення, які розташовані під ними.

Спробуйте відгадати, яке саме слово заховане на малюнку. Це буде непросто, але якщо докласти зусиль і підключити своє нестандартне мислення, то вам точно вдасться знайти відгадку.

Складність завдання полягає ще й у тому, що його потрібно виконати всього за 10 секунд. Не кожному вдасться зробити це так швидко.

Але якщо у вас не виходить розгадати цей ребус так швидко, не варто засмучуватися – просто продовжуйте шукати відповідь, не зважаючи на час.

Потрібно вгадати зашифроване слово за 10 секунд/ Главред

Варто зазначити, що зашифроване на малюнку слово важливе для кожного українця.

Якщо хочете розгадати загадку самостійно, тоді не прогортайте сторінку вниз, адже там ми залишили правильну відповідь.

Зашифроване слова – перемога/ Главред

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти число 237 за 8 секунд. Важко буде розшукати потрібне число, коли воно заховане серед великої кількості подібних чисел.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти лева серед зебр за 6 секунд. Непросто буде помітити, де саме заховався хитрий лев. Доведеться бути максимально уважними.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти