Почнеться низка невдач: які речі категорично не можна ставити на підлогу

Чому речі не можна ставити на підлогу / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, pixabay

Мольфар Максим Гордєєв стверджує, що підлога є енергетично небезпечним місцем.

Всього одна помилка може притягнути у ваше життя справжню "чорну смугу". Всі знають, що не можна підіймати чужі речі на перехресті, приносити щось із кладовища додому чи брати у руки річ від незнайомої людини. Усе це може стати причиною того, що на вас з'явиться порча. Однак є ще одна дуже важлива заборона, про яку мало хто знає, але порушення її приведе до дуже серйозних проблем.

Відомий український мольфарМаксим Гордєєв розповів, які речі не можна ставити на підлогу і чому.

Які речі не можна ставити на підлогу

Максим Гордєєв стверджує, що підлога - енергетично небезпечне місце. Саме там скупчується дуже велика кількість негативу, який люди скидають із себе. Він вважає, що якщо класти на підлогу особисті речі, то це притягне купу проблем у життя та фінансові труднощі.

Це стосується і тих, хто займається спортом у тренажерній залі. Річ у тому, що в таких місцях люди скидають із себе весь негатив, який був накопичений протягом дня чи тривалого часу.

Дивіться відео про те, які речі не можна ставити на підлогу:

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Раніше Главред називав 6 заборон, про які варто пам'ятати 40 днів після смерті людини. Це важливі заборони, яких варто дотримуватися, щоб душа спокійно відійшла у світ мертвих.

Також ми розповідали про те, що не можна робити 9 днів після смерті близької людини. Перші 9 днів після смерті людини її душа перебуває ще серед живих, лише після цього вирушає в царство мертвих.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти