На це здатні одиниці: лише справжній детектив зможе знайти цуценя за 13 секунд

Чи зможете ви знайти цуценя за 13 секунд? / Колаж Главред, фото: pexels, Brightside

Чи зможете ви знайти цуценя, заховане в магазині іграшок. Вам знадобляться неабияка спостережливість та когнітивні здібності, щоб знайти його за 13 секунд.

Оптичні ілюзії - це засновані на сприйнятті візуальні головоломки, які мають значний вплив на повсякденне життя, психологію, мистецтво і навіть людський мозок. Вона прояснить для вас, як мозок декодує та організовує візуальні дані, доводячи, що сприйняття є більш складним, ніж просто погляд на дзеркальне відображення себе. Ця складна робота перевірить вашу здатність критично мислити, вирішувати проблеми та застосовувати як якісні, так і кількісні методології.

Оптичні ілюзії допомагають зрозуміти психологію та дослідити широкий спектр характеристик, пов'язаних із людським зором, увагою, пам'яттю та прийняттям рішень, пише JagranJosh.

Чи зможете ви знайти цуценя за 13 секунд? / Фото: Brightside

Чи зможете ви знайти живого песика в цій неймовірній оптичній ілюзії? У вас є лише 13 секунд для того, щоб уважно просканувати картину вище і вирахувати місцезнаходження маленького цуценяти.

Це завдання не з простих. Вам знадобиться максимально напружити ваш зір, мозок для того, щоб встигнути це зробити в межах встановленого часу.

Багато аспектів людського зору, уваги, пам'яті та прийняття рішень вивчаються в психології та нейронауках за допомогою оптичних ілюзій.

Якщо ви все ще вагаєтесь з відповіддю, будь ласка, погляньте на малюнок нижче.

Правильна відповідь / Фото: Brightside

Оптичні ілюзії ставлять під сумнів наше розуміння реальності, підкреслюючи відмінності в точках зору людей і рівнях гостроти зору. Якщо вам сподобалася ця задача з оптичними ілюзіями, не забудьте спробувати ще кілька завдань.

Чи зможете ви помітити невловиму панду, що ховається серед пустотливої зграї єнотів за 8 секунд?

Чи зможете ви знайти хитру панду, що ховається серед стада слонів?

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти