Можна залишитись без заощаджень: що буде, якщо зберігати гроші у скляній банці

У чому не можна зберігати гроші / Колаж: Главред, фото: flickr

Поколіннями передаються звички зберігати заощадження в тих чи інших місцях, однак варто знати, у чому краще зберігати гроші вдома, щоб не залишитися ні з чим.

Зберігання грошей на перший погляд досить проста задача, адже схованок у домі є чимало. Однак, якщо не знати, у чому краще зберігати паперові гроші, можна з легкістю залишитися без будь-яких заощаджень.

Якщо ви думаєте про накопичення та збереження фінансів, вам може бути цікаво: Фінансова карма за датою народження: як визначити свій потенціал.

Експерт Віталій Ковтанюк в етері ТСН розповів, чи можна зберігати гроші у скляній банці, холодильнику та інших місцях. За його словами, найбезпечнішим способом заощаджувати гроші є банківський рахунок.

Однак, якщо ви не довіряєте такому методу, або ж маєте можливість зберігати гроші лише вдома, то слід обрати для них темне місце зі сталою температурою та вологістю.

Зберігання грошей у банці є не найкращою ідеєю, адже, за його словами, там утворюється конденсат і банкноти злипаються між собою. У холодильнику також постійно змінюється рівень вологості, що поступово пошкоджує банкноти.

Виникає зустрічне питання, у чому зберігати гроші, щоб не зіпсувались? Одним з найбезпечніших варіантів є великий гаманець. Готівку також можна зберігати у спеціальних вакуумних упаковках, які захистять купюри від зовнішніх чинників.

Ще один варіант, як краще зберігати гроші, це потайний сейф, або ж скринька на замку. Разом з купюрами, до речі, можна зберігати коштовності і кредитні картки.

Що таке ТСН?

ТСН (Телевізійна Служба Новин) — щоденна інформаційна телепрограма новин каналу «1+1» виробництва «1+1 Media». ТСН є однією з найпопулярніших програм новин в Україні. У грудні 2012 року програма встановила абсолютний рекорд, здобувши частку аудиторії 31,5 %. Це означає, що майже третина глядачів в Україні дивилася випуски ТСН, пише Вікіпедія.

Інші новини про гроші, що можуть вас зацікавити:

Новини заразКонтакти