"Кармічні відносини що це": ретельний розбір непростої теми

Що таке кармічні стосунки? / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

"Що таке кармічні стосунки простими словами?"- на це питання максимально дохідливо "Главред" і спробував відповісти.

Кармічні відносини - що це

Кармічні відносини - особливий зв'язок між людьми, яка, згідно езотеричним вченням, обумовлюється їх кармою з минулих втілень.

Ознаки кармічних відносин:

Цілі кармічних відносин:

Відпрацювання кармічних боргів: люди повинні пройти через певні уроки, виправити помилки, пробачити один одного, щоб звільнитися від кармічної залежності.

Також рекомендуємо прочитати наш матеріал: "Як виправити свою карму: як правильно розрахувати і що важливо знати".

Духовне зростання: кармічні відносини можуть стати каталізатором для особистісного розвитку, усвідомлення своїх патернів поведінки, зцілення від ран минулого.

Важливо:

Що таке карма?

Карма - одне з центральних понять в індійських релігіях і філософії, вселенський причинно-наслідковий закон, згідно з яким праведні або гріховні дії людини визначають його долю, випробовувані їм страждання або насолоди в наступному переродженні. Карма лежить в основі причинно-наслідкового ряду - сансари - і використовується в основному для розуміння зв'язків, що виходять за межі одного існування, повідомляє "Вікіпедія".

Як зрозуміти кармічні відносини або доленосні?

Кармічні і доленосні відносини-це два різних типи зв'язку між людьми, які можуть мати схожі ознаки, але мають суттєві відмінності.

Кармічні відносини:

Пам'ятайте, що не існує універсального тесту для визначення кармічних або доленосних відносин.

Головне - це ваше внутрішнє почуття і усвідомлення. У будь – якому випадку, ваші стосунки - це ваш досвід, який допоможе вам розвиватися і рухатися вперед.

Інші новини:

Новини заразКонтакти