Які продукти потрібно їсти, щоб бути здоровим: експерт назвав 5 позицій

Які продукти потрібно їсти, щоб бути здоровим / колаж: Главред, фото: скріншот

Експерт з харчування розповів, що потрібно їсти кожен день, щоб бути здоровим.

Більшість людей свідомо прагнуть до того, щоб бути здоровим. Однак не всі знають, які продукти потрібно їсти, щоб бути здоровими.

Фітнес-тренер Дмитро Глєбов у своєму блозі розповів, які продукти є найкориснішими і рекомендуються до щоденного вживання.

Які продукти потрібно їсти щодня для здоров'я

Для того, щоб організм отримував необхідну кількість важливих елементів, необхідно правильно формувати свій раціон, а саме - щодня вживати цінні своїм складом продукти.

Фітнес-тренер Дмитро Глєбов назвав топ-5 продуктів, які вкрай необхідні людському орагнізму.

Яйце. За словами експерта, білок курячого яйця має повний амінокислотний склад, дуже добре засвоюється і вважається еталонним. Крім білка в яйцях також присутні корисні жири, фолієва кислота, селен, кальцій, фосфор, біотин і вітаміни. Однак важливо їсти варені яйця, які зварені не круто.

Броколі. Дмитро стверджує, що цей вид капусти називається королівським, тому що містить сульфарофан. Цей елемент захищає клітини організму і вбиває бактерії. Крім іншого, брокколі - це клітковина, яка насичує і підтримує роботу шлунково-кишкового тракту.

Яловича печінка. Цей продукт містить багато білка і мало вуглеводів з жирами, що робить його по істині дієтичним. Однак головне те, що печінка містить залізо, яке засвоюється краще, ніж залізо з рослинних джерел живлення. Їсти її необхідно близько двох разів на тиждень.

Вівсяна крупа. Цей продукт є хорошим джерелом вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Він здатний знижувати загальний і поганий холестерин.

Авокадо. Жирні кислоти цього продукту зміцнюють серце і судини. Інші елементи - знижують рівень холестерину і захищають організм.

Детальніше про кожен продукт можна почути у відео:

Також вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти