Яка чашка наповниться першою: мало хто дасть відповідь у загадці за 7 секунд

Треба вгадати, яка чашка наповниться першою/ mirror.co.uk

Хоча умова загадки звучить просто, розгадати її буде досить складно через перешкоди, які стоятимуть на вашому шляху.

Якщо ви любите випробовувати свій інтелект і виконувати різні логічні завдання, тоді наступна загадка точно має вам сподобатися. Хоч на перший погляд умова завдання може здаватися досить легкою, не варто вірити цьому першому враженню – доведеться добре постаратися, щоб вийти переможцем з цієї гри.

У головоломці потрібно визначити, яка чашка наповниться першою, пише The Mirror.

На малюнку ми бачимо сім чашок, у які тече вода з крана. При цьому в чашках є отвори, що робить можливим переливання рідини з одних чашок в інші.

Доведеться добре подумати, щоб зрозуміти, де саме заховалася правильна відповідь і в якій чашці вода досягне верху найшвидше.

При цьому доведеться поспішати, адже загадку потрібно розгадати дуже швидко – всього за 7 секунд. Мало кому вдасться зробити це настільки швидко.

Треба вгадати, яка чашка наповниться першою/ mirror.co.uk

Правильну відповідь ми залишили внизу.

На перший погляд можна подумати, що чашка 4 є переможцем, оскільки вона розташована прямо внизу. Але якщо придивитися ближче, видно, що труба, яка з’єднує чашку 3 і чашку 4, не має отвору, тобто вода не може протікати через неї. Подібним чином чашки 5 і 6 мають закупорки в трубах, що ведуть до них.

Якщо уважно подивитися до чашки 7, то видно, що прямо внизу є отвір, тобто будь-яка вода, що просочується з чашки 2, просто виллється з дна.

Насправді, єдина чашка, яка може бути наповнена – це чашка 3. З’єднана з чашкою 1 трубою, нижчою за чашку 2, це єдина посудина, яка реально може бути повністю наповнена водою.

До верху наповниться чашка під номером 3/ mirror.co.uk

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба відгадати, скільки сірників на картинці. Тільки люди з мисленням детектива зможуть правильно відповісти на це питання.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій тільки люди із "зором орла" знайдуть "дивну" морквину. Доведеться застосувати всю свою уважність, щоб помітити незначну різницю серед зображених на малюнку морквин.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти