Як прибрати чорну цвіль із душової кабінки: спосіб, про який багато хто не знає

Як позбутися чорної плісняви, щоб душова кабіна була чистою і свіжою / Скриншот YouTube

Ви дізнаєтеся, чим обробити шви між плиткою в душовій кабіні, коли спробуєте на практиці застосувати метод, в якому знадобиться силікон для акваріума.

Власники душової кабіни нерідко стикаються з проблемами, коли шви між плиткою і піддонами чорніють. Утворюється цвіль, від якої з'являються мікроби. І виглядає це погано. Тому багато хто задається питанням, чим краще затирати шви в душовій кабіні, щоб вони не чорніли, і не утворювалася цвіль. Є незвичайний лайфхак, як вирішити проблему.

Автор YouTube-каналу Суть діла поділився своїм способом, як прибрати плісняву в швах душової кабіни, і що зробити, щоб вона більше не з'являлася.

Чим затирати шви в душовій кабіні, щоб не було цвілі

Спосіб із силіконом для акваріума

Блогер розповів, що раніше його сім'я користувалася різноманітними стрічками, щоб заклеювати стики між плиткою та душовою кабіною, проте під ними утворювалася пліснява.

Щоб вирішити проблему, він вирішив прибрати різні пластикові смужки, а стики замазав силіконом для акваріума.

Дивіться відео, як позбутися цвілі в душовій кабіні:

Для профілактики утворення цвілі потрібно дотримуватися деяких порад. Після того, як людина прийняла душ, знадобиться протерти шви у душовій кабіні.

Також раз на 2 тижні потрібно обробляти куточки, які замазані силіконом для акваріума, засобом від цвілі.

Після обробки засіб потрібно змити водою.

Звідки береться цвіль на стінах?

Висока вологість у приміщенні - найчастіша проблема появи грибка на стінах. Цвіль може з'являтися через крани, що протікають, погану гідроізоляцію, недостатню вентиляцію, нерівномірне опалення та з інших причин.

Інші новини:

Новини заразКонтакти