Як прочистити сильне засмічення в раковині: легкий спосіб, про який знають одиниці

Як пробити засмічення в раковині, якщо вода не йде, і прочистити злив / Скріншот YouTube

Ви дізнаєтеся, як прочистити раковину на кухні в домашніх умовах, якщо спробуєте метод, у якому не потрібен вантуз, а знадобиться лише пластикова пляшка.

Кожному господареві добре відомо, як швидко забивається раковина на кухні, після чого її важко пробити. Часом потрібно проводити повне очищення, щоб почистити конструкцію, але інколи допомагають і простіші методи. І проблему, як прочистити раковину на кухні в домашніх умовах, цілком можна вирішити.

Автор YouTube-каналу Mr. Top Experimenter розповів, як можна швидко прочистити раковину, особливо в ситуації, коли немає вантуза.

Як усунути засмічення в раковині на кухні

Знадобиться пластикова пляшка

Потрібно взяти порожню пластикову пляшку 1,5 л і розрізати її на дві частини. Нижня частина нам не знадобиться, потрібна лише верхня. Слід простежити, щоб пляшка була розрізана рівно. Це важливо, оскільки у разі нерівного розрізу пляшка буде погано стикатися з раковиною.

Чистимо засмічення в раковині за допомогою пляшки

Після цього беремо пляшку, опускаємо її ближче до зливу і постукуємо нею по зливу. Потрібно зробити гідроудар, щоб раковина прочистилася.

Схема роботи схожа на дії з вантузом.

Знадобиться декілька поштовхів, щоб вода почала йти.

За деякий час такої роботи вода поступово зійде і в раковині залишаться лише сліди бруду і наслідки засмічення, які потрібно буде змити.

Дивіться відео, як пробити раковину за допомогою пластикової пляшки:

Що таке Mr. Top Experimenter?

Mr. Top Experimenter - український YouTube-канал, який присвячений експериментам, тестам, лайфхакам, рецептам, здоровому способу життя та фітнесу. У каналу понад 130 мільйонів переглядів, зазначено в описі.

Інші новини:

Новини заразКонтакти