Як можна відіпрати білі кросівки: простий, але дуже ефективний спосіб

Як відіпрати білі кросівки в сітку, щоб вони знову стали свіжими / Скріншот YouTube

Якщо ви не знаєте, як почистити білі кросівки без розводів і відмити від чорних плям, спробуйте настояти їх у розчині з води і посудомийної таблетки.

Кожен, у кого є білі кросівки, знає, як важко їх відіпрати від різноманітних плям, бруду та пилу. Вони дуже швидко забруднюються, тому постійно виникає питання, чим можна відмити білі кросівки в домашніх умовах. Засобів існує чимало, і ми покажемо один із них, який має допомогти відіпрати ваші кросівки без особливих зусиль.

Авторка YouTube-каналу Elena Matveeva розповіла про спосіб, який має відбілити кросівки без прання та безлічі рухів із милом і щіткою.

Як відіпрати бруд, що в'ївся, з білих кросівок

Приготуйте розчин

Потрібно взяти тазик і налити в нього 2,5 літра гарячої води 50 градусів. Додати 1 таблетку посудомийної машини та розчинити її.

Поміщаємо кросівки в тазик

Знімаємо шнурки з кросівок і помістимо їх у розчин підошвою догори. Якщо підошва дуже брудна, пізніше можна виконати те ж саме, але вже поставивши їх підошвою вниз.

Зверху на кросівки потрібно покласти невеликий вантаж, щоб вони добре вбирали розчин. Поруч кладемо і шнурки.

Залишаємо кросівки в розчині

Кросівки потрібно залишити в розчині приблизно на 10-24 годин.

За певний час вони мають стати чистими.

Сушити кросівки слід на чистому повітрі, а не батареї, щоб уникнути розводів від води на тканині.

Навіщо купувати білі кросівки?

Білий колір асоціюється з чистотою, світлом і порядком. Підкреслює бажання людини піклуватися про свій зовнішній вигляд. На Заході білий колір викликає виключно хороші емоції. Вважається, що якщо людина обирає біле взуття, вона приносить естетичне задоволення як собі, так і оточуючим.

Дивіться відео, як легко і просто відіпрати білі кросівки:

Інші новини:

Новини заразКонтакти