Що можна подарувати людині, у якої є все: підбірка найкращих ідей

Що можна подарувати людині, у якої все є / Колаж: Главред, фото: pixabay

Що можна подарувати людині, у якої все є - питання що напередодні свят турбує багатьох. Але варіанти є.

Обрати подарунок для людини, яка, здається, вже має все, може стати справжнім викликом. Проте навіть у таких ситуаціях є чимало цікавих варіантів, які можуть приємно здивувати та залишити яскраві враження. Пропонуємо підбірку варіантів, який подарунок запам'ятається на все життя.

Якщо ви замислюєтесь, що подарувати людині, яка нічого не хоче, зверніть увагу на подарунки, що дарують емоції. Це може бути сертифікат на унікальну подію або пригоду. Наприклад, політ на повітряній кулі, курс екстремального водіння або квитки на концерт улюбленого артиста. Незалежно від матеріальних можливостей людини, яскраві емоції та враження завжди залишаються в пам'яті.

Якщо вам потрібно придумати, що можна подарувати багатому другові, то оригінальним рішенням стане персоналізований подарунок. Це може бути виріб з індивідуальним гравіюванням або унікальний предмет мистецтва, створений спеціально для цієї людини. Персоналізація додає подарунку цінності, показує вашу увагу до деталей і робить його справді ексклюзивним.

Для людей, які мають багато матеріальних благ, унікальні колекційні предмети також можуть стати приємною несподіванкою. Наприклад, антикваріат, рідкісні видання книг, ексклюзивні твори мистецтва або вінтажні аксесуари – усе це підійде, якщо ви розмірковуєте над тим, що подарувати супер багатій людині.

Також зверніть увагу на подарунки, які дарують релакс та турботу про себе. The New York Times опублікувало цікаві ідеї дрібничок, що дарують можливість відпочити та подбати про власний внутрішній світ.

Якщо людина є гурманом, варто звернути увагу на рідкісні гастрономічні подарунки. Наприклад, набір елітних вин, рідкісних сортів чаю або кави, екзотичні спеції чи ексклюзивні сири. Такий подарунок не тільки підкреслить ваш смак, але й подарує людині нові гастрономічні враження.

Що відомо про The New York Times?

The New York Times - американська щоденна газета, базується в Нью-Йорку. The New York Times висвітлює внутрішні, національні та міжнародні новини, а також містить статті, звіти про розслідування та огляди. Як одна з найстаріших газет у Сполучених Штатах, вона є однією з головних газет країни. Станом на 2023 рік The New York Times отримала 137 Пулітцерівських премій, пише Вікіпедія.

Читайте також про подарунки:

Новини заразКонтакти