Чоловік знайшов дивовижну знахідку під люком: підземний тунель із бункерами

Люди знайшли підземний тунель / колаж: Главред, фото: unsplash, CasualUK/Reddit

Моторошні знімки зібрали купу коментарів від інших користувачів у Мережі.

Чоловік на ім'я Ден випадково наткнувся на покинуті сходи, які його привели до дивного відкриття під землею.

"Натрапив на сходи, приховані деревами, які сьогодні ведуть до підземного тунелю. Це поблизу резервуара, в якому, здається, також є бункери. Це може бути щось круте чи просто дренаж", - підписав Ден свої фото у Мережі.

На одному із зображень, опублікованих Деном, який описує себе як "дослідник міст", видно старий іржавий люк, оточений мохом. На наступному фото помітно вузький прохід у темряву, зі східцями, прихованими листям, що вели в замкнутий простір. Третє зображення показувало замкнутий тунель, побудований з каменю, передає Mirror.

Знахідка під землею здивувала всіх / фото: CasualUK/Reddit

Моторошні знімки зібрали купу коментарів від інших користувачів у Мережі.

"Будь ласка, будьте дуже обережні з чимось подібним. Невизначені отруйні гази можуть зібратися в цих підземних зонах і можуть вбити вас дуже швидко, перш ніж ви навіть усвідомите, що відбувається. Багато серйозних аварій на робочому місці відбуваються через отвори у землі, і заходити потрібно лише тоді, коли хтось зовні спостерігає за вами", - прокометував читач.

Що люди знайшли під землею / фото: CasualUK/Reddit

Один із читачів розповів, що червоний люк - це ознака іржавого металу, який відбувається через окислення, якщо в цій шахті більше металу, то весь простір може бути заповнений повітрям, позбавленим кисню.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти