Гороскоп всіх знаків Зодіаку на 29 квітня: відкритий дар і загроза здоров'ю

Скорпіони можуть зрозуміти, що мають дар / Reuters

Одному з водних знаків Зодіаку світить внутрішнє відкриття.

Знак Зодіаку Скорпіон у Чистий четвер, 29 квітня та 19 місячний день, може відкрити у собі дар, а Ракам, Рибам, Левам та Овнам загрожують тілесні проблеми.

Риб та Раків гороскоп на 29 квітня 2021 року попередив про загрозу отруєнь, повідомляє supercook.ru.

Ще один зодіакальний представник – Телець, може зіткнутися з розчаруванням – не варто сподіватися, що надії та плани здійсняться.

Астрологічні поради для земних знаків Зодіаку – Дів, Тельців та Козерогів

Діва (час знака – 23 серпня – 23 вересня)

Якщо витратите серйозну суму – виникнуть проблеми з "гаманцем". Стосунки з кимось із близьких можуть опинитися у тупиковій ситуації. Розставання чи спільний рух вперед – вибір за вами. Чужі поради можуть заподіяти шкоду.

Козеріг (час знака – 22 грудня – 20 січня)

Якщо надто глибоко підете у свої думки – чекайте на сварки з кимось із близьких. Стосункам загрожує тупикова ситуація. Хороший день для того, щоб напружити м'язи, зокрема, можна потренуватися.

Телець (час знака – 21 квітня – 20 травня)

Загрожує неждана проблема та розчарування. Не варто братися за щось нове й займатися справами, у яких потрібна скрупульозність. Є загроза проблем у дружніх стосунках. Ви можете втратити кошти.Читайте такожГороскоп всіх знаків Зодіаку на 4 травня: спалах пристрасті і нові свободи



Астрологічні поради для водних знаків Зодіаку – Раків, Риб та Скорпіонів

Риби (час знака – 19 лютого – 20 березня)

Можлива агресія з боку тих, кого ви не знаєте. Можна втратити щось дрібне. У першій половині загрожують причіпки, можуть виникати непорозуміння. Не варто здаватися. У другій половині дня стане спокійніше. Краще не переїдати.

Скорпіон (час знака – 24 жовтня – 22 листопада)

Можливо, відкриється дар віщувати події. Можуть приснитися хороші пророчі сновидіння. Завдяки новим подіям ви можете інакше поглянути на цінності.

Рак (час знака – 22 червня – 22 липня)

Можна вирушити у подорожі, у відрядження чи на побачення. Ви можете розраховувати на успіх, задоволення та кохання. Не варто йти з головою у розваги. Утримайтеся від переїдання.

Астрологічні поради для повітряних знаків Зодіаку – Терезів, Близнюків, Водоліїв

Терези (час знака – 24 вересня – 23 жовтня)

Завдяки діловому спілкуванню пізніше є шанс отримати відчутний результат. Беріться за комерційні справи, укладайте угоди – здобудете успіх. Через нових знайомих ви можете опинитися у незручному становищі.

Водолій (час знака – 21 січня – 18 лютого)

Можете наповнюватися інформацією, братися за експерименти й присвятити час творчим шуканням. Можливо, ви несподівано отримаєте хорошу новину. Давня мрія може стати реальністю. Жінкам при спілкуванні з кимось із близьких варто обходити гострі кути. Тим, у кого є сім'я, загрожують "слізні" конфлікти та закиди.

Близнюки (час знака – 21 травня – 21 червня)

Краще перенесіть на інший день поїздки, пов'язані з комерцією, і грошові операції. Можливо, через дії "доброзичливців" чи через неприємний збіг, сили доведеться направити на відстоювання принципів. Якщо хочете уникнути кар'єрного гальмування та грошового мінуса – стримуйте емоції та не підвищуйте голос.

Астрологічні поради для вогняних знаків Зодіаку – Стрільців, Овнів та Левів

Лев (час знака – 23 липня – 22 серпня)

Відносини з близькими можуть опинитися у тупиковій ситуації. Не будьте самовдоволені й агресивні. Загрожують сексуальні розчарування. Не зациклюйтеся на негативі. У вечірній час може погіршитися стан здоров'я. Відмовтеся від того, що здатне шкодити тілу.

Стрілець (час знака – 23 листопада – 21 грудня)

Якщо хочете наповнитися радістю – вирушайте кудись. Завдяки виграшу чи вигідній покупці є шанс зробити гаманець повнішим. Присвятіть вечірній час домашньому відпочинку. Сни можуть підказати, що трапиться у реальності.

Овен (час знака – 21 березня – 20 квітня)

Рух до цілей може загальмуватися, якщо ви будете надто довірливі. Можна залишитися без частини грошей. Відмовтеся від агресії у бік тих, хто вам близький. Стан здоров'я може погіршитися. Поки забудьте про те, що здатне нашкодити тілу.

Що всім зодіакальним представникам пообіцяла астролог Юлія Погорельченко

Четвер – ідеальний день для того, щоб отримати знання, поділилася Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Експерт сказала Главреду, що день ідеально підійде для отримання знань, відпочинку, спілкування, поїздок та для реклами.

"...Спілкування зі старшим поколінням пройде продуктивно, прислухайтеся й наберіться досвіду", – порадила співрозмовниця.

Найточнішим є особистий гороскоп – якщо хочете замовити його у Юлії Погорельченко, перейдіть за посиланням.

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти