Ретроградний Меркурій у серпні 2023: нелегко буде 4 знакам зодіаку

Що відбувається з людиною в ретроградний Меркурій / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Ми розповімо, що чекати від ретроградного Меркурія і як він вплине на життя деяких знаків зодіаку.

Ретроградний рух Меркурія, вплине на різні сфери нашого життя, особливо на спілкування, відносини і технології. Ми випробуємо наш третій ретроградний Меркурій у 2023 році, між 23 серпня та 23 вересня.

Цей період ретроградного руху в Діві несе в собі досить унікальний спектр енергій і проблем, гідних подальшого вивчення та інтерпретації.

Ретроградність Меркурія в серпні особливо сильно вплине на життя чотирьох знаків Зодіаку. Ми розповімо, що чекати від ретроградного Меркурія.

Як ретроградний Меркурій впливає на Близнюків

Близнюки, як повітряний знак, відомі своїми комунікативними здібностями і швидкістю мислення. Однак під час ретроградного Меркурія в Діві Близнюки можуть постати перед труднощами в спілкуванні.

У них можуть виникати розбіжності, проблеми з чіткістю формулювань і навіть технічні неполадки. Тому Близнюкам дуже важливо стежити за своїми словами та перевіряти будь-яку інформацію, перш ніж передавати її, щоб уникнути можливих неправильних тлумачень.

Як ретроградний Меркурій впливає на Дів

Оскільки Меркурій знаходиться в їх власному знаку, Діви сильніше за інших відчують на собі його вплив. Це може призвести до надмірного та самокритичного мислення.

Цей період може зажадати від дів переглянути свої цілі, відносини і загальний напрямок життя. Їм життєво важливо піклуватися про себе, бути добрими до себе та шукати підтримки у своїх близьких протягом цієї фази.

Як ретроградний Меркурій впливає на Стрільців

Стрілець, вогняний знак, відомий своєю безтурботною та авантюрною природою, може відчути вплив ретроградного Меркурія в Діві на його почуття напрямку та планування подорожей.

Стрільці можуть зіткнутися із затримками або збоями в поїздках, зіткнутися з проблемами з документами або візами і щосили намагатися організувати свої справи.

Як ретроградний Меркурій впливає на Риб

Риби схильні до проникливості і сприйнятливі до емоцій. Поки Меркурій ретроградний у Діві, вони, ймовірно, відчуватимуть підвищені емоції та більшу чутливість. Це може призвести до дисгармонії у їхніх стосунках та явної співчутливої потреби у спілкуванні.

Рибам життєво важливо приступити до практики самообслуговування, встановити здорові обмеження та ефективно повідомляти про свої потреби, щоб зберегти гармонію в цей, можливо, бурхливий період.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти