Можуть закінчитись провалом: які найгірші дні для подорожей в жовтні 2024 - астролог

Гороскоп на жовтень 2024 - астролог назвав найгірші дні для подорожей / Колаж Главред, фото: pixabay, УНІАН

Астролог Влад Росс назвав оптимальні та несприятливі дати для подорожей та поїздок у жовтні 2024 року.

На початку жовтня 2024 року буде менше сприятливих днів для подорожей через сонячне затемнення, що може вплинути на перебіг поїздок. Про це в ексклюзивному інтерв'ю для Главреда повідомив астролог Влад Росс.

Він додав, що планета Юпітер, яка асоціюється з поїздками та міжнародними зв'язками, змінює свій видимий рух у цей період, що може призвести до затримок і труднощів із плануванням з 4 по 14 жовтня.

Він також назвав сприятливі дні для поїздок:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться гороскоп на жовтень 2024 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Астролог також викоремив несприятливі дні для поїздок та подорожей у жовтні 2024 року.

Несприятливі дати для поїздок: 1, 2, 3, 4, 14, 17, 30, 31 жовтня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Знаки зодіаку за датами / Інфографіка: Главред

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти