Любовний гороскоп на тиждень з 14 по 20 жовтня: Тельцю - гармонія, Раку - втрата

Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Астрологи розповіли, що пророкують зірки з 14 по 20 жовтня всім знакам зодіаку.

Любовний гороскоп на тиждень обіцяє цікаві зміни в особистому житті для деяких знаків зодіаку. Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Вплив планет змусить вас по-іншому поглянути на життя. У вас з'явиться новий інтерес до вступу в соціальні групи або просто до спілкування з новими людьми.

Навколишні відразу ж звернуть увагу на вашу харизму. Використовуйте це як можливість розширити коло спілкування, і, можливо, ви зустрінете когось особливого.

Ваш пошук мети і нової компанії може привести вас до можливості розкрити своє справжнє "я". Час, проведений із наставником або коханою людиною за обговоренням ваших переконань, не буде витрачено даремно.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цього тижня у вашому особистому житті все буде йти гладко, за винятком невеликих розбірок, які можуть виникнути в середині тижня. Будьте гранично уважними і не проявляйте агресію і домінування в цей час, інакше дрібне питання може перерости у великий зрив без необхідності.

У другій половині тижня планети сприятимуть збереженню гармонії у вашому особистому житті. Хоча в середині тижня можливі певні злети і падіння, пам'ятайте, що ці перешкоди зроблять вас мудрішими і сильнішими до кінця тижня.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

З початком тижня ви зможете відчути любов і тепло. Ваш позитивний настрій допоможе вам здатися цікавим і загадковим, а це приверне протилежну стать.

Але вступати в серйозні стосунки не рекомендується через наявність складних планетарних впливів у другій половині тижня. Будьте розсудливі й утримайтеся від поспішних зобов'язань у стосунках, які не мають майбутнього.

Також утримайтеся від надмірних витрат на нові стосунки протягом цього тижня.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Цей тиждень буде важливим для ухвалення важливих рішень, що стосуються вашого особистого життя. Настане час відпустити зв'язок, який не приносить вам користі.

Людина, яка може принести у ваше життя конфлікт, має піти, навіть якщо це здається важким. Благополуччя та емоційна стабільність стануть для вас головним пріоритетом.

Знайдіть час, щоб побути на самоті, проаналізувати деякі кроки, зроблені в минулому, і зрозуміти, які уроки ви можете винести з них. Вам потрібен час і спокій, навіть деяка допомога, щоб повернути себе в потрібне русло.

Це час, щоб побудувати для себе більш здорове майбутнє, ухвалюючи розумні рішення.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Можливо, цього разу вам вдасться знайти свою нову другу половинку, і, найімовірніше, ви знову відчуєте себе метеликом. У другій половині тижня ваше любовне життя буде наповнене активною діяльністю.

У результаті виникне кілька нових стосунків, а в старих можуть відбутися помітні зміни. Якщо говорити про нові стосунки, то вам потрібно плисти за течією і не поспішати, оскільки цей період несприятливий для прийняття довгострокових зобов'язань.

Зачекайте, поки у вас не з'явиться ясність. Наприкінці тижня на вас чекають приємні моменти спілкування з друзями.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Початок цього тижня буде непростим, і ваші стосунки можуть постраждати, якщо ви не зможете керувати ними в першій половині тижня. Також двічі подумайте, перш ніж робити будь-які негативні коментарі про своїх коханих.

Вам доведеться докласти свідомих зусиль, щоб зберегти теплі стосунки з коханою людиною. Ви можете помітити поступове поліпшення в особистому житті, а ближче до кінця тижня деякі освіжаючі події можуть пожвавити ваш настрій, і ви зможете повернути чарівність та ентузіазм у своє життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

У питаннях, пов'язаних із вашими стосунками, вам, можливо, доведеться проявити максимальну обережність. Якщо ви не будете знати про деякі складні ситуації, це може дещо ускладнити ваше життя приблизно в середині тижня.

Вам необхідно бути настільки ж розсудливими й ухвалювати важливі рішення з великим самоаналізом. У другій половині тижня ви будете прагнути зробити кілька розумних кроків, щоб просунути свої перспективи.

Приділяйте увагу поточному моменту, не зациклюйтеся на минулому і не турбуйтеся про майбутнє.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Тоді як на деяких етапах цього тижня ваше серце шукатиме блаженство спілкування і досліджуватиме можливість стабільних стосунків, на деяких етапах, особливо в середині тижня, довгострокові стосунки можуть піти шкереберть. Пливти за течією і впевнено рухатися вперед, коли справа стосується зобов'язань, визначить належний перебіг кохання.

Скептицизм або зміни у сприйнятті навколишнього світу, найімовірніше, зіпсують ваші блаженні стосунки.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Це може бути гарний період для питань, пов'язаних із вашими стосунками та любовним життям. Найімовірніше, ви будете пробувати нові засоби у своєму житті, щоб стимулювати своє любовне життя.

Але постарайтеся зрозуміти, чого очікує від вас партнер. У середині тижня будьте обережні і робіть кожен крок за раз.

Навколо вас може виникнути кілька заплутаних ситуацій. Це може викликати у вас деякі сумніви, але остання частина прояснить ситуацію, і наприкінці тижня ви будете задоволені своїм життям.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Цей тиждень свідчить про сприятливий вплив на стосунки та справи, пов'язані з коханням. Є ймовірність докласти всіх можливих зусиль, щоб поліпшити свої любовні перспективи.

Проводьте якісний час із партнером по життю, щоб залагодити розбіжності. Будьте більш поступливими і поступливими у стосунках, а також на домашньому фронті.

Друга частина цього тижня активізує всі ваші соціальні контакти, і ви будете мотивовані привнести любов і чарівність у ваші стосунки. У вихідні на вас очікують прекрасні романтичні моменти.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Цей тиждень буде приголомшливим для вас, оскільки у стосунках із вашою другою половинкою виникне сильне взаємне тяжіння і розуміння. Планети підкреслять почуття одна до одної.

Стосунки будуть романтичними і дружніми. Якщо ви не перебуваєте у стосунках, то в другій половині цього тижня у вас будуть прекрасні можливості для створення любовних стосунків.

Період до кінця тижня може створити перешкоди для наявних союзів. Незважаючи на це, можна зав'язати нові стосунки, якщо ви будете виважено підходити до справи і проявляти соціальну активність.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Цей тиждень може стати дуже важливим для партнерських відносин, заснованих на коханні або на чомусь іншому. Якщо ви ще не перебуваєте у стосунках, це може стати фазою для здійснення вашої мрії.

Зобов'язання або серйозні стосунки можуть принести радість. Гарний час для того, щоб зробити пропозицію, буде наприкінці тижня.

Взагалі, цього тижня стосунки, найімовірніше, займуть центральне місце у вашому житті, і це може підтримати ваш настрій.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Новини заразКонтакти